Nieuw | Schoolspulletjes, blogboekje en cadeautjes.

Het werd wel eens tijd om de nodige schoolspulletjes aan te schaffen! Dat ging ik afgelopen vrijdag doen. Verder had ik ook nog twee cadeautjes nodig en kocht ik een notitieboekje om mijn blogplannetjes in op te schrijven – dat wilde ik al heel lang, maar ik had tot nu toe nog geen boekje gekocht. En omdat ik een bepaald cadeautje ging kopen (dat zul je zo wel zien) kwam ik zelf ook met hetzelfde thuis, haha. Vandaag laat ik je zien wat ik heb gekocht!

image-2015-08-14 (7)

Pasgeleden kocht ik al een wortel-etui bij de Flying Tiger, maar daar hoort natuurlijk ook inhoud bij. Daarom kocht ik een setje pennen en een aantal whiteboard-markers (voor mijn stage) bij Hema. Ik heb nog een aantal goede pennen, maar een paar extra vond ik wel handig.

image-2015-08-14 (9)

Daarnaast kocht ik 4 collegeblokken bij Action (omdat ik die van Hema best wel duur vond). In mijn herinnering werden er bij Action ook simpele witte collegeblokken verkocht – zonder printje dus – maar dat was nu blijkbaar niet meer zo. Daarom dus bovenstaande exemplaren. Ik heb er nog twee met het ankertje erop. ‘Work like a pirate‘ en ‘Party like a sailor’ staat erop. Op de andere staat ‘You are a star’. Ik voelde me trouwens zowel in de Hema als in de Action best wel oud, want er liepen allemaal van die bijna-brugklassers met hun vader of moeder om allerlei schoolspulletjes te kopen die dan op zo’n lijstje staan (ik denk niet dat er veel brugklassers-to-be zijn die dit lezen, maar: koop nooit de dure HB-potloden die je hoort te kopen, gewone goedkope potloden zijn ook prima). Haha. Ik kreeg wel even een flashback naar de tijd dat ik naar de brugklas ging…

image-2015-08-14 (8)

Dan dit leuke notitieboekje. Deze kocht ik bij Hema en is bedoeld om, zoals ik al zei, mijn blogideeën en -plannetjes in op te gaan schrijven. Ik heb zo nu en dan nog wel eens een los briefje ergens liggen met wat ideeën erop, maar die raak ik nogal gemakkelijk kwijt en daarom leek een boekje me veel handiger. En het is gewoon een heel leuk boekje, haha. Alles uit die serie van Hema vind ik trouwens heel leuk!

In het rijtje met schoolspulletjes mis je trouwens misschien nog een agenda. Die heb ik niet gekocht, want ik heb dit jaar de Team Confetti-agenda en die is voor het hele jaar. Die ga ik tot en met het einde van dit jaar gebruiken en daarna koop ik een agenda voor het hele jaar 2016. Ik vind het zonde om de agenda die ik nu heb, waar ik heel blij en tevreden mee ben, voor de helft niet te gebruiken en weer een schoolagenda te kopen. Vandaar deze beslissing 🙂 En wie weet koop ik voor 2016 alsnog een hele simpele, goedkope schoolagenda, haha. Of gewoon weer de agenda van Team Confetti, want die is heel leuk! (De blog trouwens ook, check!)

image-2015-08-14 (10)   image-2015-08-14 (11)

Ik bracht ook nog een bezoekje aan de WAAR. Deze winkel zit sinds een tijdje ook in Oud-Beijerland (ik dacht dat ze alleen in grote steden zaten, blijkbaar niet want Oud-Beijerland is toch echt een dorp, haha) en ik vind dat superleuk. Wel slecht voor mijn portemonnee trouwens, daarom ga ik er bijna nooit naar binnen want ik vind zoveel dingen leuk! Ik kocht dit keer twee cadeautjes en iets voor mezelf. Als dit artikel online komt heb ik beide cadeautjes al weggegeven dus kan ik ze gelukkig wel al meteen laten zien! Ik kocht voor mijn zwager – die zijn verjaardag nog vierde vrijdagavond, hij was jarig toen hij op vakantie was en heeft toen al een groot cadeau gehad – een klein verjaardagscadeautje, want ik vind het niet zo leuk om met lege handen naar een verjaardag te gaan. De Tony’s Chocolonely in de smaak Zeezout Karamel! Het grappige is, dat ik die wel eens voor anderen koop omdat ‘ie altijd wordt aangeraden, maar zelf heb ik ‘m nog nooit gehad (nee, echt niet!). Dus kocht ik ook een exemplaar voor Johan en mij.

En ik kocht een klein cadeautje voor mijn papa en mama, omdat zij mij erg steunen met betrekking tot mijn studie. Dit is onder andere financieel en dat is voor mij wel erg fijn. Daarom dus dit bedank-cadeautje (het zakje met Thanks a lot erop is een theezakje, schattig hè! Er zijn nog meer varianten voor, bijvoorbeeld voor aan een verjaardagscadeautje): een potje met allerlei kleine zeepjes erin in de vorm van bloemetjes. Heel leuk, vind ik zelf 🙂

Ik ben voor het nieuwe schooljaar dus voorlopig weer voorzien! Met 4 collegeblokken kom ik vast een heel eind en anders is het een goed begin – ik weet niet precies hoeveel vakken ik ga krijgen, dus vandaar. En nu trouwens ook heel veel blogideeën bedenken om in mijn mooie boekje te schrijven! 😀

3 gedachtes over “Nieuw | Schoolspulletjes, blogboekje en cadeautjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.