Flow Vakantiebox.

Een paar weken geleden lag er ineens een groot pakket van Flow in de bus. Ik ben geabonneerd op het tijdschrift, maar was vergeten dat ik dit jaar ook de vakantiespecial erbij zou krijgen. Een leuke verrassing dus! Vandaag laat ik je zien wat er allemaal in het pakket zit en wat ik ervan vind!

image-2015-07-07 (2) image-2015-07-07 (3)

Allereerst het Flow vakantieboek. Met daarin, zoals we gewend zijn van Flow, allerlei mooie verhalen, bijvoorbeeld over hoe het leven anders kan (ook thuis), levensverhalen van boeiende vrouwen en meer. Een ideaal boek om in de vakantie mee te ontspannen. Hetzelfde boek kun je halverwege omdraaien en dan zie je wat je op de foto rechts ziet: een ‘day to day vakantiedagboek’, om bij te houden als je op vakantie bent. Maar het kan natuurlijk ook als je thuis bent, zoals ik; mijn vakantiereisje zit er al op. Binnenkort ga ik nog wel (natuurlijk) een weekje naar de camping (volgend weekend is het al zover, zin in!) en misschien neem ik het boek dan ook wel mee om zo nu en dan in te schrijven en tekenen wat ik die dag heb gedaan.

Met vragen als ‘waar heb je vandaag koffie gedronken?’, ‘waarover heb je gemijmerd’ en fijne boxjes die je kan afvinken (lekkere koffie, blije dag, bos en ga zo maar door). Ik hou van dat soort vragen en ik hou ook van dingen afvinken (ik maak niet voor niets vrijwel iedere dag een lijstje met wat ik moet/wil/ga doen), ideaal dus. Ook als je al op vakantie geweest bent, want het kan ook prima op een gewone fijne zomerdag thuis of in de buurt.

image-2015-07-07 (1)

Naast het vakantieboek en het vakantiedagboek zitten er ook nog allerlei leuke extraatjes bij. Het heet niet voor niets de ‘Flow vakantiebox’ en niet het Flow vakantieboek! Zo kun je je eigen ijsjeswinkel vouwen (vorig jaar zat in het vakantieboek – dat ik toen gekocht heb bij Bruna – ‘plak je eigen camping’ en dat vond ik geniaal), hoe tof is dat?!

image-2015-07-07

Ook zitten er in de box drie toffe stickervellen, met zowel gewone stickers als raamstickers (die ik vast niet op het raam ga plakken, haha). Allerlei vrolijke zomerplaatjes komen voorbij, ik word er meteen blij van! Dan is er ook nog een klein puzzelboekje met zowel bekende puzzels als kruiswoordraadsels, sudoku’s en woordzoekers, maar ook totaal nieuwe puzzels waarbij je misschien wel wat meer wordt uitgedaagd. Ik hou ervan! Lekker om even je hoofd leeg te maken doordat je alleen maar bezig bent met antwoorden bedenken op de cryptische vragen of omdat de sudoku erg moeilijk is, haha.

image-2015-07-07 (5)

En het is nog niet klaar! Er zitten ook nog 5 leuke kaartjes bij! Bij ons in huis hangen hier en daar lijstjes met daarin kaarten of tekeningen uit bijvoorbeeld een museum (van een kunstenaar o.i.d., momenteel hangen er kaarten met daarop schilderingen van Jan Voerman, uit het Voerman Museum in Hattem) of van Ikea. Ik wissel ze eens in de zoveel tijd om, als ik ze weer zat ben. Deze kaartjes vind ik er ook wel voor geschikt. Mijn favorieten zijn het gele kaartje met de quote en het middelste kaartje met de kleine vrolijke afbeeldingen. De afbeeldingen komen trouwens ook voor in het Vakantieboek, dat vind ik wel erg leuk bedacht!

image-2015-07-07 (4)

Tot slot zitten er maar liefst 10 kleurplaten bij. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten hou ik enorm van kleuren en ik werd dan ook spontaan erg blij van deze leuke kleurplaatjes! Op deze foto kun je zien dat ik al één kleurplaatje had gekleurd (die met de bloemen) maar ondertussen zijn er daar alweer twee (of althans, bijna, de tweede is bijna af en de eerste helemaal) plaatjes bij gekomen: die met ‘brillen tekenen’ en eentje met twee camera’s erop. Je kan ze niet zo goed zien op de foto, sorry, maar ze komen binnenkort vast wel weer voorbij als ik weer eens een aantal kleurplaten laat zien die ik de laatste tijd heb gekleurd – dat zijn er inmiddels alweer aardig wat namelijk! Dit zijn leuke kleurplaatjes om even tussendoor aan te gaan zitten als je bijvoorbeeld niet zoveel tijd hebt of gelijk resultaat wilt zien (dat mis ik wel eens bij hele grote tekeningen; zo heeft mijn moeder – die ook verzot is op kleuren – pas het ‘Grote Mandala Kleurboek’ gekocht en ik vind die fantastisch, maar wat zijn het grote platen – A4-formaat – en dan raak ik nog wel eens mijn motivatie/plezier erin kwijt).

Kortom: een ontzettend leuke en gevarieerde box met allerlei leuke dingetjes zodat je je niet hoeft te vervelen in je vakantie! 🙂 Ik heb ‘m dus bij mijn abonnement gekregen, maar je kan ‘m ook kopen in de boekhandel of via de website van Flow, voor €12,95. Dat vind ik best wel wat geld, dus ik kan me voorstellen dat je het te duur vind, maar ik vind het wel de moeite waard, want het is wel echt een leuke box!

Advertentie

Een gedachte over “Flow Vakantiebox.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.