Day Zero Project | Update juni.

Juni is alweer voorbij en dat betekent dat ik weer een update voor jullie heb van het Day Zero Project! Ik deed deze maand bijzonder weinig aan het project en dat komt waarschijnlijk doordat ik nog moest werken en daarna op vakantie ging en sindsdien best wel druk ben geweest. Geeft niets, want het komt vanzelf wel weer goed denk ik. En anders maar niet. Ha. Vandaag een korte update over wat ik deed in de maand juni!

Volbrachte doelen 
Ik volbracht twee doelen deze maand. De eerste (doel 53) gelijk aan het begin van de maand: Johan en ik deden mee aan de Biwanto (Binnenmaas Wandeltocht) en liepen 12 kilometer. Het was leuk! Mijn verslagje kun je hier lezen.

IMG_0288

Het tweede doel dat ik af kon strepen was doel 84: 10 keer een vreemde een compliment geven. Ik wil hier uiteraard wel mee doorgaan, dit doel was meer als stimulans om het wat meer te doen; ik denk namelijk best wel vaak ‘hé zij heeft een leuke jas aan!’ bijvoorbeeld, maar dan zeg ik het niet omdat ik die persoon dan niet ken. Eigenlijk suf, want iedereen vindt complimentjes krijgen leuk, toch? Complimenten geven is in ieder geval leuk! Gisteren was ik op verschillende terrasjes (e.d.) in Rotterdam en op een gegeven moment waren we op de SS Rotterdam en één van de serveersters had een hele mooie naam (vond ik), dus heb ik dat gezegd en dat vond ze leuk. Hop, dat was het tiende compliment aan een vreemde!

Daarnaast streepte ik nóg een doel af (en dat was ik alweer vergeten haha, ik keek net in de lijst en toen dacht ik er weer aan), namelijk doel 92: Door mensen woorden laten bedenken en daar een verhaal over schrijven en dat op mijn blog publiceren. Ik deed een oproep en kreeg een hoop mooie woorden, waar ik vervolgens dit verhaal over heb geschreven.

Doelen waar ik aan gewerkt heb
En dat waren de volbrachte doelen! Het valt uiteindelijk best mee, weer 3 doelen weg kunnen strepen! Ik werkte daarnaast door aan één ander doel: 50 boeken lezen. Afgelopen maand las ik vooral veel tijdschriften, maar ik las ook één boek uit: het meisje in de trein. Ik vind het een aanrader! Ik schreef er ook een review over.

image-2015-05-30 (2)

Tussenstand 
De komende maand zie ik wel weer wat voor doelen ik ga volbrengen en waar ik aan ga werken! Ik wil in ieder geval eindelijk mijn boek over de serie Band of Brothers uitlezen, want ik ben eindelijk weer verder gegaan en het is erg interessant; ik vraag me dus af waarom ik ‘m nog niet uit heb eigenlijk.

Oké, dan nu echt de tussenstand!
– Volbrachte doelen: 67
– Doelen waar aan gewerkt wordt: 8
– Nog niet volbrachte doelen: 26

Het gaat lekker!

Advertentie

8 gedachtes over “Day Zero Project | Update juni.

 1. Wat leuk om weer een update te lezen en grappig dat je die doelen voor jezelf hebt opgesteld om ze vervolgens ook daadwerkelijk uit te voeren. Soms als mensen doelen maken dan worden ze misschien vergeten of wordt het om wat voor reden dan niet uitgevoerd. Leuk dat jij dat wel doet.

  1. Dankjewel, wat leuk dat je dat zegt! 🙂
   Ik had ook niet verwacht dat ik zo ver zou komen eigenlijk, maar omdat het een pagina op mijn blog heeft denk ik er wel steeds aan, dat helpt wel.

  1. Haha ik drukte op ‘publiceren’ en toen dacht ik ‘dat gaat vást iemand vragen!’ en ja hoor!
   Ze heet Dyantha – dat vind jij vast geen mooie naam haha maar ik vond het bijzonder; het paste ook echt bij haar 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.