DIY | Uiltjesklok van de Action.

Wie had dat gedacht: een DIY (do it yourself) op mijn blog! Het is dan wel een hele simpele en ik heb ‘m niet eens zelf in elkaar gezet – dat heeft Johan gedaan – maar toch, het is een begin, haha.

image-2015-06-22 image-2015-06-22 (4)

Bij de Action zagen we een pakketje met daarin alle benodigdheden voor het maken van een uiltjesklok! (Zoals je op de foto’s al kunt zien: het pakketje (links) en een foto van de klok zonder versieringen.) En zoals jullie weten hou ik van uiltjes dus het pakje ging voor €1,99 met ons mee! Vandaag laat ik jullie de inhoud van het pakketje en het resultaat van het maken en versieren van de klok zien.

image-2015-06-22 (1) image-2015-06-22 (2)

In het pakketje zit alles wat je nodig hebt om binnen no time een toffe uiltjesklok in elkaar te zetten en te versieren. Je ziet hierboven en hieronder al een aantal onderdelen en versieringen.

image-2015-06-22 (3)

Alles wat je naast het pakketje nog nodig hebt is lijm. Het hout is al gezaagd en het papier is allemaal voorgestanst dus een schaar heb je ook niet nodig. Er zit verder geen handleiding bij maar alles is zo makkelijk dat het je zo ook wel lukt. Er zit alleen een klein papiertje bij waarop staat hoe je het uurwerk (dat er ook bij geleverd is!) goed vast kunt maken. Het enige wat je verder nog nodig hebt is één AA-batterij, want die is niet bijgeleverd. Op de verpakking staat dat je ook nog foampads erbij moet kopen, wat wij dus gedaan hadden (wel €0,19 voor 400 stuks, haha), maar die zitten gewoon ook in het pakketje!

image-2015-06-22 (5) image-2015-06-22 (6)

Je vind naast alle onderdelen om de klok in elkaar te kunnen zetten ook nog allerlei schattig decoratiemateriaal om het klokje te versieren. Alles natuurlijk helemaal in het uiltjesthema!

image-2015-06-22 (7)

En zo hangt de klok nu aan onze keukenmuur. Leuk is ‘ie hè? Echt een simpele DIY maar het resultaat vind ik zo leuk! 🙂

 

 

 

Advertentie

6 gedachtes over “DIY | Uiltjesklok van de Action.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.