Film | Pitch Perfect 2.

Via onze televisiegids hadden we twee vrijkaartjes gewonnen voor de film Pitch Perfect 2. Op verschillende blogs las ik er al positieve verhalen over, maar het had me nog niet overgehaald om erheen te gaan. Ik wist niet zo goed of de film het geld waard zou zijn. Maar toen wonnen we dus vrijkaartjes en besloten we – uiteraard – wel te gaan! Vandaag vertel ik je wat ik van de film vond!

Waar gaat de film over? 
Pitch Perfect 2 is uiteraard het vervolg op Pitch Perfect 1. De Barden Bellas, een a capella-zanggroep, is terug! Ze strijden om het wereldkampioenschap en moeten hun reputatie zien te herstellen. Het is een film met in de hoofdrollen o.a. Anna Kendrick en Rebel Wilson, met veel humor en vooral heel veel muziek! – Lekker kort verhaaltje, maar het vat eigenlijk de film wel goed samen, haha.

Wat vond ik van de film? 
Ik vond de film veel leuker dan ik van tevoren had verwacht! Er zit heel veel muziek in en daar hou ik wel van. Je zit de helft van de tijd dan ook mee te swingen in de bioscoop, de sfeer van de film is erg vrolijk. Er zitten wel wat cliché-momenten in maar dat houdt het verhaal wel goed te volgen en lekker luchtig. Een heerlijke film om te kijken als je even je hoofd leeg wilt maken en niet teveel zin hebt in een ingewikkeld verhaal. Daarnaast vond ik Pitch Perfect 2 heel erg grappig, vooral Rebel Wilson maakte voor mij echt een beetje de film, zij is zo hilarisch! Ik vind het dan ook een aanrader om heen te gaan als je houdt van muziek, humor en niet te ingewikkelde films. Je kan ‘m trouwens prima kijken zonder dat je deel één hebt gezien, die hebben wij namelijk ook nog nooit gekeken. Die staat inmiddels wel op mijn lijstje, want ik ben er benieuwd naar geworden! En stiekem hoop ik ook wel dat er nog een deel 3 komt…!

De volgende film die uitkomt die ik sowieso wil zien? Paper Towns! Maar die komt pas uit op 30 juli… Even geduld dus nog! Heb jij Pitch Perfect 1 en/of 2 al gezien en wat vond je ervan?

Advertentie

Een gedachte over “Film | Pitch Perfect 2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.