Rijden naar de zonsondergang.

Vrijdag ging ik even naar Oud-Beijerland, want het was mooi weer en ik moest nog een cadeautje en een paar kaartjes kopen. Dat betekende dus lekker snuffelen in de Bruna en uiteindelijk wel met de juiste dingen de winkel weer uit lopen haha, maar ook nog even door tijdschriften bladeren en boeken bekijken en dat soort dingen. Heel belangrijk. (:

Vervolgens wilde ik naar huis rijden, maar het was nog zulk mooi weer dat ik eerst een rondje heb gewandeld door het dorp. Daarna stapte ik wel in de auto, maar zag ik dat de zon prachtig onderging – als een grote, rode bal – en dus wilde ik dat graag fotograferen. Ik reed dus het dorp uit, een weggetje in dat ik eigenlijk niet kende en toen ik niet meer precies wist waar ik was, had ik prachtig zicht op de ondergaande zon. Helaas waren er toen al wolken en was de zon dus al verdwenen, maar de lucht was nog prachtig. De – weinige, maar toch – foto’s die ik maakte wil ik vandaag graag met jullie delen.

DSCN0770 DSCN0771

Ik raad het iedereen aan om eens naar de zonsondergang (of -opgang) te rijden en rustig te kijken en te genieten van het moment, zonder je af te vragen waar je eigenlijk bent en hoe je weer thuis komt. Ik ben gewoon gaan rijden en ik zag wel waar ik uit kwam. Uiteindelijk kwam ik wel weer een richtingbord tegen en wist ik weer waar ik was. Best leuk, soort van toerist spelen op je eigen eiland. Er zijn nog zoveel plekjes op de Hoeksche Waard waar ik nog niet geweest ben!

DSCN0773

Fijne zondag!

Een gedachte over “Rijden naar de zonsondergang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.