Nieuw | Spulletjes van Intratuin.

Gisteren ging ik samen met Johan (en nog iemand van het museum) naar Tiengemeten om in het Poortvliet museum op te ruimen en nieuwe werken op te zoeken – zowel voor onze eigen expositie (die in april begint) en voor een nieuwe uitleen die binnenkort plaats zal vinden (naar een streekmuseum in Dreischor, Zeeland). Het ging lekker, tussen 10 en 15 uur hebben we een hoop werk verricht, maar er is nog genoeg te doen en daarom gaan Johan en ik aanstaande woensdag nog een keer. Dan hoop ik minstens de helft van de nieuwe expositie alvast op te hangen (een aantal werken zijn nog op paleis Soestdijk voor een expositie, die komen in maart ergens pas terug en moeten dan nog ingelijst en opgehangen worden, net als onze eigen wisselexpositie met werk van Willy Vandersteen, de geestelijk vader van Suske en Wiske).

Nadat we weer met de pont teruggevaren waren, zijn we nog even langs Intratuin gegaan voor koffie met taart (want we hadden het koud en koffie met taart is altijd fijn) en toen vonden we nog wat leuke spulletjes die we meegenomen hebben. We hadden nog een VVV-bon (gekregen op onze trouwdag) en daar konden we bijna alles mee betalen dus dat was fijn. Nu nog iets bedenken om in de ‘vaas’ (zul je zo wel zien, ik weet niet hoe ik het moet noemen, haha) te doen, bijvoorbeeld bij de cactussen (we hebben al 3 kleine cactussen van Ikea). Iemand een leuk idee?

DSCN0759
Amaretti-koekjes. Zijn een soort bitterkoekjes die we bij Intratuin wel eens bij de koffie krijgen. Die kun je dus ook in een zak kopen blijkbaar. Lekker!

DSCN0760
Sorry, lelijke foto. 
Het is dus een soort liggende vaas op een steun. 
Waarschijnlijk komt ‘ie op de salontafel (als daar weer plek is, ligt nu een puzzel van 1000 stukjes die nog lang niet af is, haha), maar we moeten dus nog iets bedenken om erin te doen.

DSCN0761
Is deze niet schattig?! Een mini-cactus met bloemetjes! (€1,49 – nu allemaal naar Intratuin rennen om ‘m te kopen!)

DSCN0763
Deze plantjes zitten in bakjes met op de achterkant magneetjes.
Vind ik ook leuk! Staat wel gezellig op ons memobord dat in de keuken hangt!

Stiekem dacht ik dat er vandaag geen artikel online zou komen (voor het eerst dit jaar) omdat ik geen idee had waar ik over wilde schrijven, maar toen gingen we naar Intratuin en had ik toch een onderwerp voor een artikel, haha! Fijne zondag!

2 gedachtes over “Nieuw | Spulletjes van Intratuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.