Hallo februari!

De eerste maand van 2015 is voorbij! Omgevlogen, alweer. Het lijkt wel of de tijd alsmaar sneller gaat, vind je niet? Ik deed een hoop leuke dingen – misschien schrijf ik daar nog wel eens over – maar nu is het februari! Een kort maandje, maar er staan al wat dingetjes gepland – zo ga ik weer eens afspreken met een vriendin die ik al heel lang niet meer heb gezien (zin in, ook al is het pas op de 17e!) en met een andere vriendin – ook al lang niet meer gezien – ga ik naar de huishoudbeurs – klinkt heel suf maar ik vind het altijd heel leuk (:

Ik heb het zomaar een maand volgehouden trouwens, om iedere dag een artikel te schrijven en te plaatsen (ik schrijf trouwens niet iedere dag haha, soms schrijf ik ook wel eens wat vooruit – maar deze maand best wel weinig). Best wel een uitdaging als je van tevoren geen plan maakt: wat wil je schrijven en wanneer. Soms zat ik ’s avonds tegen Johan te zeuren dat ik nog een artikel moest schrijven en dan dacht ik ‘oké misschien is het wel een slecht plan om iedere dag te willen schrijven en is het allemaal zo gedwongen’ maar uiteindelijk ben ik toch wel blij dat ik het heb volgehouden.

Daarnaast heb ik een maand niet op Facebook gezeten – alleen privéberichtjes beantwoord (zo heb ik met mijn schoonfamilie een groep waarin we allerlei dingen bespreken en gezellig kletsen), mijn blogartikelen geplaatst (gaat automatisch, is gekoppeld) en spelletjes gedaan (want dat vind ik leuk). Verder was het lekker rustig en Johan hield me wel op de hoogte van de belangrijkste zaken. En vandaag (eigenlijk morgen want ik schrijf dit op zaterdag) is het februari en mag ik van mezelf weer Facebook’en! Ben benieuwd of het nu weer zo’n effect heeft als vorig jaar na mijn Facebook-vrije maand: toen ging ik veel minder kijken op Facebook omdat ik het eigenlijk toch niet zo gemist had. Ik las deze maand meer boeken, puzzelde meer (zowel met stukjes als in boekjes, haha) en kleurde veel. En ik genoot ervan, het is zo fijn als je niet ‘gebonden’ bent aan wat mensen allemaal online plaatsen en dat je bang bent dat je iets mist – terwijl dat eigenlijk best meevalt. Ik sprak met vrienden en vriendinnen af en genoot veel meer van allerlei dingen. Heerlijk. (en de laatste week computerde ik sowieso minder want mijn laptop is kapot, dus ik gebruik die van Johan nu, haha)

Oh, en ik kan meteen weer een doel van mijn Day Zero Project-lijst afstrepen, want er stond ook op: een maand niet Facebook’en. Maar daarover later meer, want ik heb vast nog wel meer doelen volbracht of aan gewerkt (bijvoorbeeld boeken lezen) – daar komt nog een artikel over online. Wat ik deze maand verder ga doen en wat je op mijn blog kan verwachten? Ik weet het eigenlijk nog niet zo goed haha, ik zie het wel. Doordat ik in januari iedere dag ging bloggen lette ik veel meer op mijn omgeving en kreeg ik inspiratie uit allerlei hoeken, dus we zien het vanzelf wel, wat februari gaat brengen op blog- en andere gebieden! In ieder geval dus nog een artikel over het Day Zero Project én ik wil nog iets vertellen over de film die ik afgelopen donderdag in de bioscoop zag (Into the Woods). En verder zie je het dus vanzelf 🙂 In ieder geval bedankt allemaal voor alle leuke én ook inhoudelijke reacties op mijn artikelen, dat vind ik fijn en ik geniet van iedere reactie!

Zo, dat was een fijn kletsartikel. Als ik dit schrijf is het zaterdagmiddag en zo gaan we naar mijn ouders, dus als jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk nog in Hierden. Lekker even een weekendje daarheen en dan de week weer in!

Fijne zondag en alvast weer een fijne week gewenst! Hoe gaat het met jou?

Advertentie

3 gedachtes over “Hallo februari!

  1. Leuk weer zo’n kletsmomentje! Sinds ik vorig jaar met de 40 days to easter challenge een facebook loze periode heb gehad ben ik nu veel minder bezig met facebook. Ik merk ook dat ik het makkelijker vind om er minder vaak op te kijken omdat de mensen die ik volg minder actief zijn geworden. Geeft wel een gevoel van rust om er minder mee bezig te zijn. En inderdaad knap om elke dag te posten zonder dat je een planning of iets dergelijks hebt. Ik vind het ook leuk om dagelijks te posten maar heb het los gelaten. Het is mooi als het lukt, maar zo niet dan is het ook prima.

    1. Zo’n periode maakt je inderdaad ervan bewust hoe belangrijk Facebook (of andere social media, ik gebruik zelf alleen Facebook en Bloglovin’) voor je is: niet zo belangrijk eigenlijk. Ik had er een challenge voor mezelf van gemaakt, ik laat het nu ook weer los. Het is inderdaad leuk om iedere dag iets te plaatsen maar als het niet lukt is dat geen probleem, echte lezers komen toch wel terug 🙂

  2. Oh, ik ben wel benieuwd naar je stukje over Into the woods! Heb ‘m zelf nog niet gezien.
    Ik heb ook een maand niet op FB gekeken (af en toe priveberichtjes…), maar dat was omdat ik het gewoon druk had met andere dingen 😛
    Zaterdagmiddag/-avond (gisteren) ben ik ook naar mijn ouders geweest! Grappig 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.