Post bezorgen en muziek luisteren.

Voor mij een erg fijne combinatie: post bezorgen en muziek luisteren. Omdat ik mijn wijk al zolang heb en dus erg goed ken, hoef ik niet meer zo na te denken over de route en over waar de brievenbussen staan en dat soort dingen. Daardoor heb ik alle tijd om na te denken, mijn hoofd leeg te maken én om muziek te luisteren!

Ik moest even goed nadenken waar ik vandaag over ging schrijven – het artikel is ook later dan normaal, omdat ik nog niets bedacht had en omdat ik de halve dag in het Poortvliet museum was om allerlei dingen te doen (er werd werk teruggebracht van de uitleen die we met museum Land van Valkenburg hadden, dat moest opgeruimd worden, er kwamen mensen uit Dreischor – Zeeland – voor een nieuwe uitleen die in april van start gaat, en we hebben alvast wat werk ingelijst voor de nieuwe expositie).

Johan kwam met het idee om vandaag foto’s te maken tijdens het post bezorgen van dingen die me opvielen of die ik leuk of mooi vind en daar dan iets over te schrijven. Het is me alleen niet zo goed gelukt haha, ik vergat steeds foto’s te maken en ik zag ook eerlijk gezegd niet veel dat me vandaag opviel. Misschien iets voor een andere keer, want ik vind het idee wel erg leuk! Het is nu bijna het einde van de maand en het kan natuurlijk niet zo zijn dat ik nu niets plaats terwijl het me bijna is gelukt, mijn uitdaging: de hele maand januari iedere dag bloggen! Daarom laat ik jullie vandaag wat – willekeurige – muziek horen waar ik graag naar luister tijdens het post bezorgen. Het is eigenlijk van alles wat, een aantal liedjes hebben jullie allicht al vaker voorbij zien komen! Enjoy! (:

Zit er iets tussen wat je leuk vindt? (: Het laatste liedje heb ik nog niet op mijn Ipod maar mijn nieuwe cd van Frank Boeijen luisterde ik in de auto dus ik vond dat die er ook wel bij mocht!

(ps: en nu iets bedenken voor morgen… hihi.)

Een gedachte over “Post bezorgen en muziek luisteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.