Fotoshoot. (1/2)

29 december, een tijdje geleden alweer dus, kwam Hester bij mij langs. Ik volg haar blog al heel lang (het is één van mijn favoriete blogs) en reageer regelmatig. Een beetje ‘kennen’ we elkaar dus al. Hester is al een hele tijd bezig met fotografie en ik vind haar foto’s prachtig. Ze doet ook wel eens fotoshoots en zodoende kwam ze 29 december bij mij langs om foto’s van mij te maken. We hebben eerst gezellig gekletst en na de lunch zijn we naar buiten gegaan richting het strandje bij de Binnenmaas (hier in het dorp) en het soort-van-parkje daar vlakbij. Er lag nog wat sneeuw dus dat was ook wel leuk. Het was wel koud en het heeft ook even geregend, maar ondanks dat was het wel heel erg leuk.

Het was een hele gezellige dag én ik ben ook heel blij met de foto’s! Vandaag deel ik er een aantal met jullie en binnenkort komt deel 2 online (want ik kon weer eens niet kiezen). (als je trouwens toevallig op mijn ‘over de blogger en de blog’-pagina hebt gekeken, heb je al twee foto’s gezien, want die pagina heb ik pas vernieuwd)

IMG_9013

IMG_9024

IMG_9054
Hier begon het te regenen (:

IMG_9062

IMG_9094 IMG_9094---kopie

IMG_9099

IMG_9111---kopie

IMG_9112

IMG_9133
Het was koud, maar ook heel modderig… 

IMG_9135

IMG_9138---kopie

IMG_9142

IMG_9155

Binnenkort dus deel 2 van mijn favoriete foto’s van de shoot. Welke is jouw favoriet en waarom?

 

Advertentie

2 gedachtes over “Fotoshoot. (1/2)

  1. Wat leuk dat Hester foto’s van je heeft gemaakt! Ik vind de tweede foto denk ik het mooist, je komt gewoon zo ‘natuurlijk’ over (niet geposeerd zeg maar).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.