Q&A a day | mijn week in zeven vragen.

Sinds mijn verjaardag vorig jaar april houd ik een Question & Answer a day-boekje bij, waarin je iedere dag een vraag beantwoord. Dat kan variëren van ‘hoe gelukkig ben je op het moment?’ tot ‘wie mis je?’ of ‘wat heb je vandaag gegeten?’ Af en toe vergeet ik het boekje bij te houden en dan zit er een gat van een aantal dagen of weken (oeps…) maar ik ben op 1 januari weer vrolijk begonnen met het idee om het dit jaar wél het hele jaar vol te houden. Het leek me wel eens leuk om er na een week over te bloggen: een week met vragen uit het Q&A a day-boekje. Misschien doe ik dit nog wel eens – ook al hou ik er wel rekening mee met hoe persoonlijk de vragen zijn… 😉

Ik beantwoord de vragen eigenlijk altijd heel kort – je hebt ook maar vier regels voor het antwoord – en heb meestal wel genoeg aan twee of zelfs één zinnetje, maar hier kan ik sommige vragen misschien wel wat uitgebreider beantwoorden. De week van vragen die hier voorbij komt loopt van vrijdag 9 januari tot en met vrijdag 16 januari. De vragen zijn trouwens in het Engels, dat heb ik hier ook maar zo gelaten. Ik beantwoord ze wel altijd in het Nederlands.

Vrijdag 9 januari: Was today typical? Why or why not? 
Ja, het was best een typische vrijdag. ’s Ochtends Johan naar zijn werk brengen, daarna even blogs lezen en post bezorgen, ’s middags thuis aanrommelen, daarna Johan weer ophalen, samen eten en samen zijn. Toen ging Johan naar bed, want hij moest zaterdagochtend om 3.30 uur weer werken en ben ik naar Peter geweest. Best een typische, maar wel een fijne vrijdag.

Zaterdag 10 januari: Write down something that inspired you today?
We gingen naar mijn ouders en mijn moeder stuurde me een berichtje dat ik de sleutel even mee moest nemen, want mijn vader was klussen (mijn broer heeft pas een huis gekocht) en zij ging hardlopen, in de enorm harde wind (en later ook regen). Daar heb ik wel respect voor. Het inspireert me niet om te gaan hardlopen, maar wel om (meer) te gaan bewegen.

Zondag 11 januari: Today you lost … 
Niets. Haha. Ik verlies best wel eens wat (vaak ben ik tijdelijk iets kwijt), maar vandaag niet.

Maandag 12 januari: What’s your favorite accessory?
Momenteel is dat mijn rendierenmuts van Primark. Ook heb ik heel vaak mijn schoudertas mee, van Pip, en ik heb altijd mijn ringen om (maar dat zijn dus eigenlijk sieraden en geen accessoires).

Dinsdag 13 januari: Where do you want to travel next? 
Om het maar reëel te houden: in de zomer gaan we waarschijnlijk naar Wenen en misschien ook naar Rome! Wenen & Rome dus!

Woensdag 14 januari: Are you a leader or a follower? 
Het ligt eraan in welke situatie. Als er iets geregeld moet worden waar ik verstand van heb, dan wil ik best de leider zijn, maar als het iets is waar ik (nog) niet zo thuis in ben of waar iemand anders meer vanaf weet, dan ben ik ook bereid om te volgen. Een gesprek of vergadering leiden kan ik bijvoorbeeld wel, maar ik laat het soms ook gerust aan iemand anders over als die het graag wil doen. Ik schik me dus vaak wel naar de situatie.

Donderdag 15 januari: On a scale of one to ten, how was your lunch today? 
Ik heb mijn lunch maar een 7 gegeven, ik wist het ook niet zo goed. Het was niet zo bijzonder, een gewone doordeweekse-ik-ben-thuis-lunch: twee broodjes. Ik denk met kaas en worst.

Vrijdag 16 januari: What’s the oldest thing you’re wearing today? 
(stiekem is dit de vraag van zaterdag maar ik vind die van vrijdag stom, haha). Ik moest hier wel even over nadenken. Ik denk mijn sokken (vallen bijna uit elkaar dus moet haast wel) of mijn boxershort haha, van Hema. Het hemdje dat ik draag is nog vrij nieuw en de trui ook (beide van Hema) en de broek ook (online gekocht), dus ik gok dat het mijn boxer of sokken zijn (: Weten we dat ook weer.

Vonden jullie het leuk om eens een keer een weekje met vragen uit het Q&A-boekje en mijn antwoorden daarop mee te lezen? (:

Advertentie

4 gedachtes over “Q&A a day | mijn week in zeven vragen.

  1. Grappig boekje! Ja hoor, ik vind het wel leuk om dat soort vragen langs te zien komen 🙂 In mijn agenda staat bij elke dag “Today was…” en dan vul ik daar vaak in wat ik die dag gedaan heb (“pannenkoeken eten!” of “vermoeiend”).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.