Liedjes om op te dansen en om héél hard aan te zetten.

Voor het weekend! Muziek is altijd fijn, maar omdat dit artikel op zondagochtend online komt, is het mooi voor het weekend. Weet je, ik vind het tot nu toe best een grote uitdaging om iedere dag een artikel online te zetten en te schrijven! Misschien had ik wat beter na moeten denken van tevoren waar ik deze maand precies over wilde schrijven. Nou ja, dan heb ik dit weekend mooi iets te doen, haha. Ik vind het nog steeds leuk, hoor, iedere dag iets schrijven en plaatsen, want ik kijk veel meer om me heen – of ik iets zie om dan vervolgens een artikel over te schrijven – en ik schrijf veel meer in plaats van dat ik foto’s deel met een klein stukje erbij. Ik hoop dat jullie mijn verhaaltjes ook leuk vinden?

Voor vandaag (en eigenlijk voor altijd, want deze liedjes kunnen altijd) twee liedjes! Eentje waarop ik de afgelopen tijd véél (en vooral gek) door de kamer heb gedanst en eentje die ik de afgelopen tijd véél (en voor heel hard) heb gedraaid omdat ik het zo mooi vind. Ik wilde eigenlijk ook nog een artikeltje maken met ‘deze liedjes maakten mijn 2014’ – of een soortgelijke titel – maar het is nu wel een beetje laat daarvoor hè… Ach, misschien doe ik het alsnog wel. Oké, ik dwaal af: liedjes!

Dansen, dansen, dansen, want het maakt allemaal niet uit!

Ik draai heel veel liedjes heel hard, bijvoorbeeld Chandelier van Sia (ook zo prachtig), maar ik kies voor vandaag toch even deze omdat ik dit zo’n mooie vind. Prachtige stem heeft Hozier. Hoe spreek je trouwens zijn naam uit? Op z’n Engels, Nederlands of Frans? Haha!

Fijn weekend!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.