We gingen winkelen op Zuidplein (Rotterdam).

Nadat Johan al een aantal dagen ziek thuis was geweest, besloten we dat het wel leuk was om even te gaan winkelen. We moesten even alleen een kaartje kopen en wilden dus naar Oud-Beijerland, maar het was erg slecht weer gisteren dus besloten we om naar Zuidplein te gaan – niet ver weg en overdekt, ideaal dus. We keken winkels en kochten van alles uiteindelijk. En vandaag ga ik jullie laten zien wat we zoal gekocht hebben!

DSCN0633
Sokken voor Johan (voor werk): altijd handig.

DSCN0634
Voor Johan: het tijdschrift ‘de wondere wereld van het dierenrijk’ – één van de waardebonnen uit de adventskalender was ‘een tijdschrift naar keuze’. Voor mij: ‘Weet’, een wetenschappelijk tijdschrift maar dan vanuit christelijk oogpunt. Ik wilde deze graag een keer proberen om te kijken of ik het wat vind, ik heb namelijk nog een tijdschriftenbon (gekregen voor het behalen van mijn masterdiploma) en daar wil ik wel iets leuks voor kopen natuurlijk!

DSCN0635
Twee kaartjes: voor een geboorte en voor een nieuwe woning

DSCN0636
De scheurkalender van National Geographic met iedere dag een natuurfoto in kleur.

DSCN0638
Nieuwe geurkaarsjes voor op het brandertje, de oude zijn (eindelijk) bijna op.
Tip: 12 in een doosje voor €2,17 bij Big Bazaar!
De geuren die wij gekocht hebben zijn:
– Links: Tahitian Sunset, Island Luau en Cabo Sunshine 
Midden: Lemon Basil, Garden Herbs en Citrus & Sage
– Rechts: Fresh Cotton, Cotton Seed & Freesia en Cool Winds

DSCN0639
Nieuwe stiften! Ik heb een pakje met 10 stiften van Ikea, maar wilde er graag nog wat bij. Mijn moeder heeft deze stiften van Bruynzeel ook en ik vind ze zó fijn! Dus heb ik ze nu ook zelf gekocht. Het zijn er maar liefst 50 (!) voor maar €5.

DSCN0640
Het spel van de film ‘De Nieuwe Wildernis.’ Tip: €8 bij Action!

DSCN0641
Tevens bij Action: oplaadbare (!) Led-lampjes/waxinelichtjes. Handig! We hebben namelijk twee kandelaartjes van Ikea voor het raam hangen aan een touw (onder elkaar) en daar had ik eerst altijd echte waxinelichtjes in, maar het touw gaat door de wind wel eens heen en weer (als het raam open is) en dan slijt het langzaam, dus op een gegeven moment vielen de kandelaren naar beneden. Gelukkig zonder kaarsjes erin maar nu durf ik geen echte er meer in te doen, dus is dit een ideale oplossing! Het zijn 8 kaarsjes, waarbij je er 4 tegelijk op kan laden. Samen voor €9,95 bij Action.

DSCN0642
En tot slot: we liepen een rondje door de Primark en daar zag ik deze leuke muts met rendieren erop. Op de herenafdeling haha. Voor maar €1! Afgeprijsd van €4, dus dat is ook al niet duur. Voor dat geld kon ik ‘m niet laten liggen. Ik vind ‘m leuk 🙂

Dat waren onze aankopen! Altijd leuk als je met wat meer thuis komt dan dat de bedoeling was haha! Misschien schrijf ik over ‘weet’ nog wel een artikeltje als ik ‘m uit heb, om te vertellen wat ik ervan vind!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.