Het is 2015!

Voor het geval het je tóch ontgaan is omdat je toevallig onder een steen leeft met oud en nieuw omdat je bang bent voor vuurwerk of omdat je het gewoon leuk vindt om onder een steen te leven: het is 2015! Gelukkig nieuwjaar!

Ons plan was om gisteravond naar de kerk te gaan en daarna naar Rotterdam om naar het nationale vuurwerk te kijken. Uiteindelijk hebben we naar datzelfde vuurwerk gekeken op televisie en waren we bij mijn zwager en schoonzus in Ridderkerk, samen met mijn schoonouders en andere zwager. Johan was namelijk de hele week al niet erg lekker en gisteren was hij echt ziek geworden, maar hij wilde toch wel mee. Het was alsnog een hele gezellige avond, maar nu is hij wel echt ziek. Niet zo’n leuk begin van het jaar natuurlijk, maar het komt vast wel weer in orde allemaal. Even lekker uitzieken. Ondanks dat we dus onze plannen op het laatste moment moesten wijzigen, was het een leuke avond! Er was ook heel veel vuurwerk in en om Ridderkerk dus er was genoeg te zien.

En nu wens ik jullie een gelukkig 2015! Lekker cliché, maar laat je dromen zoveel (en zover) mogelijk uitkomen, doe wat je leuk vindt en doe het met liefde! Pak iets nieuws op en maak je goede voornemens dit jaar eens een keertje wél waar! 🙂 Ik begin gelijk met een Facebook-vrije maand: na het plaatsen van een ‘gelukkig nieuwjaaaaaaaaaar’-berichtje vannacht ben ik ermee gestopt. Even een maandje niets. Alleen mijn blog (en andere blogs en mail, oké) (oh en Whatsapp, haha, je kan me dus nog prima bereiken). Ik heb zin in een nieuw jaar, ook op bloggebied. Ik ben benieuwd wat het me gaat brengen!

Geniet er in ieder geval van, dat is volgens mij het allerbelangrijkste! Happy new year! 🙂

Advertentie

8 gedachtes over “Het is 2015!

  1. De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Een facebookvrije maand dat klinkt wel heel erg lekker! Ga je dan niets plaatsen of er ook niet op kijken? En wat vervelend dat Johan niet lekker is. Hopelijk knapt hij snel op. Je hoort het wel vaker rond kerst en oud en nieuw..

    1. Dankjewel! Voor jou ook!
      Mijn blog is automatisch gekoppeld aan Facebook dus mijn artikelen komen daar wel op te staan, daar hoef ik niets voor te doen. Ik kijk ook nergens naar, alleen privéberichtjes beantwoord ik (kan ook via mijn telefoon) en ik doe wel eens spelletjes (maar die kunnen op vol scherm dus dan zie ik verder ook niets)
      Dank je! Hij is inmiddels weer bijna beter gelukkig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.