Een blogoverzichtje van 2014.

Ik vond het wel eens tijd voor een klein overzichtje van mijn blog in 2014! Dit jaar heb ik veel geschreven, groeide mijn blog – zowel qua berichten als qua volgers en reacties, heel erg bedankt! – en had ik mijn eerste samenwerking. Wie had dat ooit kunnen denken? Ik niet, haha! Ik geef jullie vandaag wat random statistieken (afkomstig van WordPress) van 2014! Wie weet kom je nog bij een leuk artikel terecht dat je nog niet gelezen hebt! 🙂

P1100571

Mijn blog werd in 2014 maar liefst 26.000 keer bekeken! Ik heb al verschillende overzichtjes op blogs gelezen en sommige worden meer dan 100.000 of zelfs meer dan een miljoen (!) keer bekeken, maar ik ben erg trots op mijn meer-dan-26.000 views! Daarnaast bezochten 11.181 mensen mijn blog, wauw! Dank jullie wel! Ook mijn vaste volgers wil ik bedanken: inmiddels volgen 45 mensen mijn blog via WordPress, mensen via email en mensen via Bloglovin’ – en ik vind jullie allemaal even leuk, dankjewel voor het volgen én reageren! Er werden namelijk ook 1177 reacties achtergelaten, waarbij Selene, Johan, Saskia en Tamarah de meeste reacties hebben achtergelaten. Lief, bedankt! Ik zet jullie hierbij even extra in het zonnetje 🙂

Op mijn blog staan momenteel totaal 581 berichten en dit jaar schreef ik er maar liefst 410. Ik verwijderde er een aantal van vorig jaar (de oudste berichten die ik niet meer interessant vond). Sinds oktober 2013 ben ik bezig en toen schreef ik af en toe, maar in 2014 schreef ik meerdere periodes één – of soms zelfs twee! – artikelen per dag. De langste reeks was 56 dagen achter elkaar. En nog een grappig feitje: op maandag plaatste ik de meeste berichten, haha.

De meeste mensen die mijn blog bekijken komen uit Nederland, maar er zijn ook verschillende bezoekers uit België en de Verenigde Staten langs geweest. Daarnaast komen er ook bezoekers uit Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en uit allerlei andere landen, in totaal maar liefst 71, ongelooflijk.

De artikelen die het meest gelezen worden zijn de persoonlijke artikelen – en die schrijf ik ook voornamelijk dus dat is niet zo vreemd. De populairste artikelen (qua lezers) van dit jaar zijn:

  1. Fascinerende verlaten plaatsen | Tropicana Rotterdam. Dit is het best gelezen artikel op mijn blog en dat vind ik superleuk, want Tropicana heeft wel een plekje in mijn hart. Het artikel werd 1207 keer bekeken.
  2. Blij! Dit is een artikel uit 2013 zie ik trouwens. Grappig dat het nog steeds zoveel bekeken en gelezen wordt, want de foto’s en plaatjes zijn inmiddels verdwenen (ik moet echt een keer upgraden, ik weet het). Dit artikel werd 330 keer bekeken (nogal een verschil met nummer 1 trouwens).
  3. Review: ‘de jongen die in de hemel was’. Nog een artikel uit 2013! Het was een heel bijzonder boek ja, aanrader! Jullie bekeken dit artikel 256 keer.
  4. The Girlfriend Tag. Dit artikel werd 241 keer bekeken. Tags zijn trouwens sowieso wel populair denk ik, altijd wel leuk om te lezen.
  5. Verlaten plaatsen | Pretparken. Dit artikel werd ook 237 keer bekeken. Ik vind verlaten plaatsen fascinerend en ik schrijf er vaak over – en ik bezoek ze ook graag stiekem, haha – dus ik vind het leuk dat deze artikelen veel worden bekeken en gelezen!

DSCN0136
Tropicana

Daarnaast bezoeken jullie nog steeds ook veel de pagina over mij en mijn blog – dat vind ik leuk, jullie vinden het blijkbaar interessant om te weten wie ik ben 🙂 – en ook het Day Zero Project en Toffe Blogs trekken volle zalen (haha) – en gelijk hebben jullie, want ik schrijf veel over het project én er zijn nog heel veel andere leuke blogs die het verdienen om veel bezocht en gelezen te worden! Het artikel met de meeste reacties was trouwens ‘Masterdiploma!’ met maar liefst 19 reacties.
Jullie komen trouwens voornamelijk op mijn blog terecht via Facebook, Bloglovin’ en andere blogs die ik ook volg, leuk om te zien! En ook via allerlei zoektermen op Google, ik ben wel benieuwd waar jullie naar zoeken dan eigenlijk…!

Ik wil jullie bedanken voor al het volgen, lezen en reageren op mijn blog. Ik vind het nog steeds hartstikke leuk om te doen en ik hoor graag wat jullie ervan vinden. Tips (voor nieuwe artikelen bijvoorbeeld!), opmerkingen en (opbouwende) kritiek zijn altijd welkom, graag zelfs!

P1080852

Ik wens jullie alvast een mooie jaarwisseling – ook al ga ik dat morgen denk ik nog een keer zeggen, want dan komt er nog een artikel online over 2014 – en alle goeds en gezelligheid voor 2015!

 

Advertentie

6 gedachtes over “Een blogoverzichtje van 2014.

  1. Ja, jammer dat je de zoektermen van Google niet kan zien. De meeste Japanners komen echter via Yahoo en nog wat Japanse zoekmachines op mijn blog, en daar kan ik de zoektermen wel van zien. Zitten echt hele grappige tussen 😀
    Jij zit bij mij trouwens ook in de top 3 van mensen die de meeste comments achterlaten 🙂
    Mijn blog is dit jaar 3800x bezocht, en dat vind ik al best veel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.