Day Zero Project | Update december.

Het is weer tijd voor een update van het Day Zero Project! Het is inmiddels al bijna 2015 en dat betekent dat ik er 11 maanden (inclusief de beginmaand februari) alweer mee bezig ben! Ik vind het nog steeds leuk en er staan nog heel veel leuke (en moeilijke, haha) doelen op mijn lijstje dus in 2015 kun je ook iedere maand weer een update verwachten. Voor nu eerst de update van december!

Doel 30: mijn fotoalbum met concertkaartjes en tickets e.d. bijwerken en bijhouden 
Dit doel heb ik afgestreept. Het album is nog niet helemaal vol, maar wel bijna. Er zitten nu ook wat entreekaartjes van verschillende dingen van de huwelijksreis in en een aantal folders. Erg leuk! Het is een album met allerlei herinneringen aan concerten, bioscoopbezoekjes en tickets van prachtige dingen. Leuk om af en toe weer eens doorheen te bladeren! Als dit boekje vol is ga ik een nieuwe kopen en weer verder, want ik vind het heel erg leuk om te doen en al die dingen bij elkaar te bewaren en later nog eens terug te kunnen zien.

Doel 74: een dagje naar de sauna 
17 december ging ik met mijn moeder een dagje naar Thermen Bussloo. Via een actie van Chrystal Clear had ik voor de tweede persoon gratis entree geregeld zodat het nog maar €33,50 kostte. Het was een heerlijke dag, ik heb echt genoten van het ontspannen. Het is een prachtige sauna trouwens, echt een aanrader!

Doel 88: 50 boeken lezen (25/50) 
Deze maand las ik drie boeken. Momenteel ben ik nog niet begonnen in een nieuw boek. Ik ben nog even aan het twijfelen of ik verder wil gaan in de biografie van Bill Clinton, in Wij zijn ons brein van Dick Swaab of in een nieuw boek. Verder heb ik een cursus van de Open Universiteit, sociale psychologie, geleend van een vriend en daar wil ik ook in gaan lezen. Keuzes, keuzes, haha!

DSCN0549 DSCN0548 DSCN0547
Ik las bovenstaande boeken. Vooral de boeken van Nikki en Sabine vond ik indrukwekkend. Het andere boek was nogal bijzonder, niet echt een aanrader :’)

Doel 94: een kussengevecht houden 
Van de week begon Johan ’s avonds spontaan met een kussengevecht en dat was lachen. Dat gaan we zeker vaker doen, maar voor nu kan dit doel ook worden afgestreept!

En dat was het! Haha. Het is misschien niet zoveel, maar ik volbracht toch weer een paar doelen. Geen plannen maken werkt voor mij het beste, dan doe ik eigenlijk stiekem veel meer.

Dan nu nog even de tussenstand:
– Volbrachte doelen: 47 
– Doelen waar aan gewerkt wordt: 12 
– Nog niet volbrachte doelen: 42

Voor januari heb ik wel één doel gepland staan om uit te gaan voeren en dat is een Facebook-vrije maand. Ik deel dan alleen mijn blog-updates, zodat mensen die mij via Facebook volgen mijn artikelen lekker makkelijk kunnen vinden. Hier hoef ik zelf niets aan te doen, want mijn blog is gekoppeld aan Facebook. Ik ben benieuwd of ik het weer vol ga houden, het beviel me afgelopen jaar heel goed om een maandje helemaal niet te Facebook’en en via andere wegen contact te houden met mensen.

Ik wens jullie bij deze hele fijne kerstdagen toe! Ik denk dat er morgen en overmorgen geen artikelen verschijnen op mijn blog!

Advertentie

13 gedachtes over “Day Zero Project | Update december.

 1. Oh leuk, ik moet er ook weer wat meer mee aan de slag! Zo’n scrapbook hou ik ook bij, zo leuk om kaartjes etc. te bewaren ipv ze weg te gooien. Moet er wel nodig weer mee aan de slag!

   1. Ik heb eens even geteld en heb er 43 gedaan. Op dit moment ben ik met twee doelen tegelijk bezig: een borduurproject terwijl ik afleveringen van series en gewone films kijk die ik nog wilde zien 🙂 Verder nog aan 5 andere doelen bezig die niet zo snel gaan.
    Voor januari heb ik ook een paar doelen ingepland die ik dan wil doen, als ik er elke maand 3 doe dan haal ik het precies (want mijn planning gaat tot augustus 2015). Al vraag ik me af of ze wel allemaal mogelijk zijn binnen die tijd, het is toch leuk om het te proberen!

  1. Moet eerlijk zeggen dat ik het ook lastig vind hoor! Er werd de vorige keer zelfs gezegd dat ik (we, eigenlijk, mijn man deed ook mee) dat nooit meer moest doen omdat mensen ‘dingen misten.’ Dan ga je toch echt voorbij aan ‘echt contact’ met mensen toch? Daarom wil ik het juist nog eens doen, ik lees dan vaak meer boeken en ga meer met mensen afspreken, leuk juist 🙂

   1. Ik weet niet of het helemaal is wat je wil, maar je kan op FB instellen dat je emails krijgt van opmerkingen en chatberichten etc.
    Dan hoef je dus niet op FB te kijken, maar je krijgt wel een beetje mee wat er gaande is (vooral als mensen je taggen en antwoorden op jouw berichtjes). Dan zou je ze via een ander kanaal (Whatsapp, email) weer antwoord kunnen geven. Het enige is dat als je een tijdje niet inlogt op Facebook, ze je dan gaan spammen met “Je mist dingen!!” “Nee ik mis helemaal niks :P”

    1. Haha ik vind het juist wel fijn als er geen berichtjes binnen komen want dan wil ik alleen maar kijken 🙂
     Ja jammer dan, ik geef het van tevoren aan en op mijn blog kun je zien wat ik aan het doen ben ongeveer. Ik maak meestal dan een lijstje met wat ik allemaal doe in zo’n maand.

     1. Ik vind het leuk hoor 🙂
      Zelf vergeet ik af en toe wel eens een week of twee op FB te kijken (teveel andere dingen die ik wil doen), en ik mis het eigenlijk niet. De Facebook-chat heb ik ook in een los programma zitten, dus om te chatten hoef ik ook niet perse in te loggen op FB.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.