Ik kreeg een adventskalender.

… en die wil ik nu even graag aan jullie laten zien!
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, knutselde ik aan de hand van een internet-bouwplaat een adventskalender voor Johan in elkaar. Het eerste cadeautje – aftershave – heeft hij inmiddels aan de hand van de aanwijzingen (het cadeautje paste zelf niet in de kalender) gevonden en uitgepakt. Dit cadeautje is in ieder geval goed gekozen! Ik hoop dat hij de andere cadeautjes – waaronder waardebonnen voor ‘dates’ – ook leuk vindt!

Johan knutselde echter ook – helemaal zelf bedacht! – een adventskalender voor mij! Het eerste cadeautje – een vingerpopje van een giraffe (helemaal fantastisch) – heb ik uitgepakt en ik ben heel benieuwd wat er in het volgende cadeautje zit (het is 2 december als ik dit typ en ik pak het cadeautje ’s avonds uit als Johan thuis is, wel zo leuk als we samen cadeautjes uitpakken iedere dag!).

DSCN0592

Iedere kant van de kalender ziet er zo uit, maar dan met andere kleuren laatjes en aan de andere kant van de kalender staat Sven, de eland uit de film ‘Frozen’ – past goed bij Olaf de sneeuwpop die aan deze kant van de kalender staat! Ik vind ‘m heel leuk én knap gemaakt, creatief 🙂

De cadeautjes ga ik iedere dag op de foto zetten en aan het eind (dus rond de kerst) ga ik een artikel maken waarin ik alle cadeautjes aan jullie laat zien. Dat geldt – denk ik – ook voor de cadeautjes die ik aan Johan heb gegeven, daar maak ik dan ook een artikel van!

Heb jij wel eens een adventskalender gemaakt, gekregen of gekocht?

2 gedachtes over “Ik kreeg een adventskalender.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.