Day Zero Project | Update november.

Het is december, een nieuwe maand, en dat betekent dat er weer een update van het Day Zero Project voor jullie klaarstaat! Ik heb niet het idee dat ik heel veel – bewust – gedaan heb, maar ik kon toch weer wat afstrepen. Vandaag laat ik het aan jullie zien 🙂 Ik bespreek de doelen op volgorde – daarbij staan ook doelen waar ik nog mee bezig ben, maar dat lees je er dan vanzelf bij!

Doel 25: tenminste 20 kleurplaten kleuren 
Ik ben nog altijd bezig in het ‘kleurboek voor volwassenen op reis’, momenteel heb ik weer een paar kleurplaten gekleurd. De tussenstand is 13/20. Als ik er 15 heb gekleurd, komt er weer een overzichtje op mijn blog, zoals ik ook heb gedaan bij 5 en bij 10 gekleurde platen. Ook knutselde ik een schoentje in elkaar – en kleurde ik die, uiteraard – van de Lidl. Ik wilde ‘m eigenlijk ook echt in de winkel neerzetten, maar dat is toch wel een beetje sneu voor de kinderen t/m 12 jaar die echt mee mochten doen :’)

DSCN0278

Doel 55: Een week lang geen roltrappen (in ieder geval niet stilstaan!) of liften gebruiken 
Deze heb ik volgens mij een eeuwigheid geleden – toen ik nog studeerde, lijkt heel lang geleden (want dat was wel de voorwaarde: dat ik die week ook echt een roltrap en/of lift zou gebruiken, anders is het wel heel makkelijk natuurlijk) – al volbracht, maar was ik vergeten weg te strepen. Hup, meteen doorgestreept!

Doel 84: 10 keer een vreemde een compliment geven (5/10) 
Hier moet ik natuurlijk niet mee stoppen als ik het 10 keer gedaan heb, maar het is wel een stimulans om het vaker te doen en mensen blij te maken! Eén van de complimenten die ik recent gaf en die ik me nog kan herinneren, was in Valkenburg toen we aan het eten waren: ik zei tegen de serveerster dat ze toffe nagellak had (ik weet de kleur niet meer haha, volgens mij rood of wit, met een rood of wit strikje erop gelakt) en dat vond ze leuk 🙂

Doel 88: 50 boeken lezen (22/50) 
Ik heb weer een hoop boeken om te lezen, dus dat gaat ook weer lekker! Ik las één boek uit en begon aan een volgende:

DSCN0551 DSCN0548
De linker las ik uit, de rechter ben ik nu mee bezig.

Doel 97: vijf keer zomaar een cadeautje kopen voor Johan 
Zo nu en dan doe ik dat, het zijn vaak maar kleine dingetjes maar die zijn vaak ook het leukst 😉 Het laatste cadeautje was de adventskalender, want dat zijn een hele hoop kleine cadeautjes! Dit doel is dus volbracht!

Doel 101: een adventskalender maken 
Het laatste doel van de lijst is ook volbracht: ik maakte voor Johan een adventskalender. Het resultaat hebben jullie hier al kunnen zien.

Overzicht 
Dan is het nu nog even tijd voor een overzichtje, zodat jullie – en ikzelf ook, haha – weer een overzicht hebben hoe het er voor staat met mijn project! Ik denk zelf dat niet alle doelen te behalen zijn, maar ik ga wel proberen om zover mogelijk te komen natuurlijk! Dat ga ik onder andere doen door voor deze maand geen plannen te maken en doelen te stellen, want ik volbreng dan vervolgens bijna geen één van die doelen en dat is niet echt motiverend. Ik ga gewoon kijken wat ik deze maand ga doen als ik er tijd voor heb en zin in heb. Dan komt het volgens mij allemaal prima voor elkaar! Ik heb wel het plan om in januari een Facebook-vrije maand te houden. (:

Oh ja, ik ging een overzicht maken hè. Ik klets er weer eens teveel omheen, oeps!
De tussenstand!

Behaalde doelen: 44
Doelen waar ik mee bezig ben: 13
Nog niet behaalde doelen (waar ik ook nog niet aan ben begonnen): 44

Ik vind het een leuke tussenstand, haha! Het gaat best hard trouwens, ik ben nu 8 maanden bezig en heb toch al 44 doelen volbracht en ben aan 13 begonnen. Best netjes, toch?

Advertentie

2 gedachtes over “Day Zero Project | Update november.

  1. Leuk om te zien dat je al zo ver bent 🙂 Ik heb nu 40 doelen gehaald en wil proberen er in december ook nog een paar te behalen. De meeste doelen die ik nu nog niet heb behaald zijn grotere projecten. Niet echt een fantastische verdeling tussen grote en kleine dingen op mijn lijst, maar goed, ik wil het wel allemaal doen 😛
    Ik ben aan 20 doelen bezig, allemaal grotere projecten dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.