Thoughts lately.

Zo af en toe vul ik een lijstje in met wat ik de afgelopen tijd heb gedaan, gezien, gelezen en nog meer. Omdat ik een beetje inspiratieloos ben momenteel voor mijn blog – ideeën zijn welkom! – leek het me wel leuk om weer eens zo’n lijstje in te vullen. Op verschillende blogs komt wel eens een ‘thoughts lately’ voorbij en zo zag ik er vanochtend ook eentje bij Saskia.
Vandaag dus ook bij mij een lijstje – want ik hou van lijstjes.

Loving 
Het is december! De maand van Sinterklaas, kerst, (de herdenking van) de geboorte van Jezus, cadeautjes, gezelligheid, familie en vrienden, kaarsjes en dekentjes én natuurlijk kerstmuziek! Van al die dingen ga ik de komende tijd lekker genieten – kaarsjes en kerstmuziek geniet ik momenteel al van. Daarnaast hadden Johan en ik een gezellig weekend bij mijn ouders, dat was ook leuk. We gingen onder andere naar een kerstmarkt (bij kasteel Staverden), dat was leuk. Ik hou wel van die kneuterige kerstsfeer nu overal (over een week of twee ben ik er helemaal klaar mee, haha). Oh, en ik mag eindelijk iedere dag een cadeautje uitpakken van de adventskalender die Johan voor mij gemaakt heeft! Genoeg om van te houden dus!

Reading 
DSCN0548

Ik lees momenteel dit boek, over Nikki Grahame, die jarenlang leed aan anorexia.
Ze was één van de jongste meisjes ooit in Groot-Brittannië bij wie de ziekte werd vastgesteld. Ze was namelijk pas 8 (!) jaar. Haar verhaal fascineerde me en daarom ben ik het boek gaan lezen. Tot nu toe vind ik het erg interessant, Nikki heeft een vlotte schrijfstijl.

Watching 
Zo nu en dan een film (trilogie van Back to the Future hebben Johan en ik weer eens gekeken, laatste film keken we gisteravond in bed) en verder kijk ik The Voice en volg ik De allerslechtste chauffeur van Nederland. Soms kijk ik ook Ik hou van Holland. Oh, en ik wilde graag de nieuwe quiz voor hoogbegaafden gaan volgen, maar daar is het nog niet van gekomen.

Wanting 
Het superleuke rugzakje dat ik voor Sinterklaas ga krijgen (zelf uitgezocht uiteraard). Hij is zo leuk, ik wil niet wachten, haha!

Needing 
Een beetje meer zon, wel lekker veel kou zodat het gaat vriezen en ik kan schaatsen (daar heb ik zin in, december hè, haha) en oh, een baan zou ook wel fijn zijn natuurlijk 🙂

Feeling 
Best wel goed! Ondanks dat ik (vrijwel, behalve post bezorgen) geen baan heb ben ik best wel tevreden de laatste tijd. Ik verveel me niet zoveel, lees meer boeken en vermaak me eigenlijk prima. Met mijn blog gaat het ook goed, ik krijg steeds meer volgers en dat vind ik superleuk! Welkom, nieuwe – en oude natuurlijk ook, haha! – volgers! 🙂

Wishing 
Een leuke, uitdagende, (liefst) fulltime baan!

Liking 
Nog steeds de muziek van Christina Perri, maar ook het album van Sia (1000 forms of fear), mijn geurbrandertje en de kaarsjes die ook overdag gezellig branden.

Looking forward to… 
Sinterklaas, kerst, Oud & Nieuw, gezelligheid… De hele knusse decembermaand eigenlijk! Oh, en het neerzetten van de kerstboom! Ik moet van Johan wachten tot na 5 december haha, maar bij mijn beste vriend in huis staat ‘ie al en nu wil ik ook! Zo gezellig! Ook ga ik dit jaar weer – vorig jaar ook gedaan – het portiek versieren met lampjes (boven, de tl-balk gaat er dan uit zodat het extra knus is met de kerstlampjes), kerstklokjes, slingers aan de trap én ik hoop ook met kerstballen (daar ga ik nog even onbreekbare ballen voor kopen denk ik).

Enjoying 
Het schrijven aan mijn blog – als ik inspiratie heb dan, haha – het maken van foto’s, lezen – heel veel lezen – kaarsjes, dekentjes, onze nieuwe theedoek van Primark (van mijn ouders gekregen haha, met uiltjes erop), alle uiltjes-decoratie in ons huisje!

Hou jij ook zo van december of mag het zo snel mogelijk voorbij gaan?

Advertentie

4 gedachtes over “Thoughts lately.

    1. Hoi Marinka! Wat leuk dat je reageert en dat je mijn blog al zolang volgt 🙂 Dat maakt me blij!
      Ik ga er goed over nadenken, dat lijkt me wel een interessant onderwerp om over te schrijven, dankjewel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.