TAG | Tijd voor jezelf.

Er zijn veel blogs die ik erg leuk vind en waar ik trouw alle artikelen van lees. De blog van Stella hoort absoluut in dat rijtje thuis. Ze schrijft zo leuk en open, ik hou van haar schrijfstijl en haar humor! Een tijdje geleden plaatste ze een leuke tag over ‘me-time.’ Omdat ik dat een belachelijk woord vind, heb ik er ‘tijd voor jezelf’ van gemaakt, wat op hetzelfde neerkomt. De antwoorden van deze vragen geven je een kijkje in mijn vrije tijd; althans – de vrije tijd die ik zelf invul. Tijd voor jezelf is zó belangrijk en je kan jezelf heel snel voorbij lopen. Ik vond het wel leuk om deze vragen te beantwoorden, om eens goed na te denken of ik genoeg tijd voor mezelf neem en hoe ik dat dan invul! (Ik heb de vragen trouwens even voor het gemak in het Nederlands vertaald.)

SAM_7544

Wat kijk of lees je tijdens ‘tijd voor jezelf’?
Dat is heel verschillend. Ik kijk eigenlijk niet echt series of films in mijn eentje – dat vind ik leuker om samen met iemand anders te doen – maar ik kijk wel filmpjes en vlogs online bijvoorbeeld. Ik volg, zoals ik net al zei, heel veel blogs en dus lees ik ook veel blogs in mijn vrije tijd. Verder lees ik boeken (hoewel ik dat veel minder doe dan vroeger, zonde!) – momenteel ben ik bezig in Het Diner van Herman Koch – en tijdschriften (ik heb een abonnement op Flow en koop af en toe ook wel losse tijdschriften, bijvoorbeeld Quest).

Wat draag je? (er staat steeds achter ‘tijdens me-time’ maar dat laat ik voor ’t gemak weg)
Dat verschilt heel erg. Als ik niets meer hoef te doen daarna en nergens meer heen hoef, trek ik het liefste een dikke, iets te grote trui aan en mijn joggingbroek (die ik ook gebruik als pyjamabroek). Ik hou er ook wel van om een pyjama te dragen, hoewel ik eigenlijk nooit een hele dag in een pyjama rondloop.

Wat zijn je ‘me-time’ beauty-producten? 
Heb ik die? Ik hou er wel van om lekker lang onder een warme douche te staan en na te denken. Meestal gebruik ik dan alleen shampoo en iets van Dove o.i.d. Daar hou ik wel van. Verder ben ik echt geen beauty-meisje, dus daar blijft het wel bij (:

Wat is je huidige favoriete nagellak? 
Ik vind het best leuk om mijn nagels te lakken, maar ik doe het nooit, dus een favoriet heb ik niet!

Ben je ook wel eens buiten tijdens tijd voor jezelf? 
Ja! Niet zo vaak, want ik vind het heel fijn om te lezen en een muziekje te luisteren, maar ik vind het ook wel leuk om een rondje te fietsen of een eindje te wandelen, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij. Ik ben dol op de kinderboerderij (:

P1100042

Zou je ooit in je eentje een film gaan kijken? 
Bij deze vraag ga ik er maar even vanuit dat ermee bedoeld wordt of je een film in de bioscoop in je eentje zou gaan kijken, want thuis lijkt me dat niet zo’n probleem. Thuis kijk ik best wel eens een serie of een film in mijn eentje, hoewel ik het samen met iemand anders gezelliger vind. Zou ik ooit in mijn eentje naar de bioscoop gaan… Hmm. Dat weet ik eigenlijk niet! Ik heb het in ieder geval nog nooit gedaan, maar eigenlijk is het helemaal niet zo’n raar idee denk ik. Je kijkt immers toch zelf de film, ook al ga je samen met iemand anders. Wie weet, als ik héél graag naar een film wil maar er wil niemand mee…

Favoriete online winkel? 
Of ik echt een favoriet heb, vind ik lastig te zeggen. Ik ben niet zo’n windowshopper wat online winkelen betreft – in real life ook niet echt, maar wel eerder dan online – en ga vaak gericht op zoek. Ik ben wel dol op bol.com, haha. Zoveel keuze en ze hebben ook bijna alles wat ik vaak zoek, dus dat is fijn!

Iets toe te voegen? Andere dingen die je doet? 
Bloggen. Blogs lezen. Online spelletjes spelen. Appen met anderen (is het dan nog wel tijd voor jezelf?). Voor me uit staren. Op de bank liggen en niets doen. Muziek luisteren. Heel veel muziek luisteren. Nieuwe muziek ontdekken.

Wat doe jij het liefste als je tijd voor jezelf neemt?

PS: er komen de komende dagen nog wat artikelen over Valkenburg online, ik heb nog geen tijd gehad om die te maken 😉

Advertentie

2 gedachtes over “TAG | Tijd voor jezelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.