Masterdiploma!

Eind juli was ik al afgestudeerd, maar vandaag (als ik dit schrijf, donderdag 6 november) heb ik dan eindelijk ook mijn diploma in ontvangst mogen nemen!

We waren maar met z’n tweeën, ik was samen met een meisje waarmee ik samen heb gewerkt tijdens het afstudeerproject. Er waren nog 3 andere mensen afgestudeerd, maar die waren niet aanwezig bij de uitreiking (ik weet ook niet waarom; eentje zit in ieder geval in Engeland voor een tweede master). Het was wel even apart, maar het was ook wel leuk. Na een algemeen verhaaltje over ons afstudeerproject mochten we om de beurt onze diploma tekenen en kregen we een echte lofrede haha. Met een hele hoop complimenten. Fijn, maar ik werd er ook wel een beetje verlegen van. Haha. Het was leuk! Johan, mijn ouders en mijn schoonouders waren erbij, dus dat was leuk! En nu heb ik ‘m eindelijk, ben ik officieel afgestudeerd en mag ik de titel ‘master of arts’ gebruiken!

Natuurlijk laat ik jullie mijn diploma even zien. En wat dingetjes van de uitreiking. Ik vond het leuk, ben blij dat ik ‘m nu binnen heb! Kan ‘ie mooi pronken naast de koker met mijn bachelordiploma, haha!

P1100639

P1100643

P1100647

DSCN0466
Dit is ‘m dan: mijn masterdiploma ‘Letterkunde’, waar mijn master officieel onder valt.

P1100653 P1100655

Oh, en er was een mooie zonsondergang op de terugweg 🙂

Dit is het dan, nu hoef ik nooit meer naar school, haha. Er werd me wel aangeraden om eens te gaan kijken naar een duaal traject van de lerarenopleiding geschiedenis, waarbij je één dag per week naar de universiteit gaat en de rest van de week alleen maar les gaat geven op een school. Je leert en werkt dan dus tegelijk én verdient gelijk ook al een mooi salaris, ook niet onbelangrijk! Ik denk dat ik me hier maar eens in ga verdiepen, wie weet wat het oplevert! (enne… er mag ook weer gekeken worden naar nieuwe vacatures, mijn werk in de kas is afgelopen woensdag gestopt omdat de oogst (bonen) op is helaas.) Ik ben voor nu in ieder geval best wel trots op deze prestatie én op mijn andere prestatie trouwens ook: in vier jaar tijd een bachelordiploma (geschiedenis) én een masterdiploma (letterkunde; middeleeuwen en renaissance studies) behalen!

 

Advertentie

22 gedachtes over “Masterdiploma!

  1. Dankjewel! Ja, was erg leuk! Het was meer gericht op geschiedenis (die bachelor heb ik gedaan) dan echt op letterkunde zelf, maar wel meer Middeleeuwse en Renaissance-literatuur dan -geschiedenis (dat was meer de basis waar we op verder gingen). Daarom waren er mensen van allerlei bachelors, dat was wel heel leuk! Haha, ik ben echt zó geen bèta! Ik vond scheikunde en biologie altijd heel leuk op de middelbare school maar ik kon er niets van! Wat heb jij gestudeerd? 🙂

 1. Gefeliciteerd!! Bekende zaal 😀

  Ik heb ondertussen ook het cijfer van mijn scriptie en wacht nu nog op een mail van mijn begeleider over de afstudeerdatum. Ben ondertussen ook aan het solliciteren enzo!

   1. Mijn taalwetenschapbachelor-uitreiking was ook in die zaal 🙂
    Hoop ik ook, ik doe mijn best!
    Cijfer van mijn scriptie was wel goed (ik heb een 8, maar ik wacht nog op de gedetailleerde uitleg van mijn cijfer).

 2. Gefeliciteerd, wat fijn dat je hem nu eindelijk binnen hebt! Het lijkt me een heerlijk gevoel om nooit meer naar school te hoeven, was ik maar al zo ver 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.