Favorieten | Muziek van ’t moment.

Muziek vind ik fijn. Je kan er door opgevrolijkt worden, maar het kan je ook laten huilen. Het kan je melancholisch maken, maar ook hyperactief. Ik vind het fijn, want bij iedere emotie en bij iedere bui past wel een bepaald liedje of muziekstuk. Soms vind ik het leuk om wat van de muziek die ik op dit moment voornamelijk luister te delen op mijn blog. En vandaag is het weer zover! Ik luister van alles en nog wat, maar een aantal liedjes luister ik (nog steeds of nog maar net) heel vaak. En ik wilde even laten weten welke liedjes dat zijn! In willekeurige volgorde, overigens, want al deze liedjes vind ik helemaal geweldig!

Ik word blij van dit liedje! Het is echt een zomerplaat eigenlijk, maar het maakt me ook vrolijk nu het herfst is. Altijd als ik dit liedje hoor wil ik dansen. Wel in het Spaans, trouwens. De Engelse versie vind ik maar niets, en zéker niet met die stomme Sean Paul erbij, dat verpest het een beetje. Dus: Spaans, mooie danseressen en opzwepende muziek. Ik hou ervan! Bailando!

Toen Taylor Swift nog countryliedjes maakte, vond ik haar erg leuk (hé, dat is al een paar jaar geleden hè, dan mag dat). Daarna maakte ze allerlei zeurplaatjes over haar exen en dat vond ik niet zo tof. Maar toen kwam Shake it off en dat vind ik zo’n fijn liedje! Vooral de moderne dans in de clip vind ik tof, dat zou ik ook wel willen kunnen, zo expressief en mooi! Ik vind de clip en het liedje erg vrolijk, ik wil op dit liedje ook alleen maar dansen 🙂

Ik weet nog niet echt wat ik vind van de clip, heel bijzonder in ieder geval. Heel ‘vrij’ om het zo maar te noemen, apart. Ik vind het wel een fantastisch nummer, ik hou wel van de nummers van Sia (die overigens ook voor héél veel andere artiesten nummers schrijft). Dit liedje had ze eigenlijk geschreven voor Rihanna, maar gelukkig (!!!) heeft ze het zelf gezongen. Veel beter. Ik hou namelijk niet van Rihanna, maar wel van Sia.

Kippenvel. Wat is dit een FANTASTISCH PRACHTIG MOOI GEWELDIG ÜBER AWESOME nummer. Ja, dat moest met hoofdletters en met heel veel superlatieven (geweldig woord vind ik dat). Het is zo’n prachtig nummer, van het begin tot het eind en alles er tussenin. Ik twijfel zelfs of ik dit liedje mooier vind dan het liedje hieronder – en die vind ik ook echt geweldig mooi.

Dit liedje is alweer wat ouder, maar daarom niet minder mooi. In de categorie: ook al heb ik dit liedje al 3 miljoen keer gehoord (minstens), ik vind het nog steeds geweldig mooi.

Ook fijn. Nog steeds. Deze heb ik ook al héél vaak gehoord, maar verveeld nog steeds niet.

Aaaaach. Wat is dit een LIEF liedje. Ik hou sowieso van de stem van Wudstik, trouwens, ik vind vrijwel al zijn liedjes prachtig – ik hou helemaal niet van hiphop, maar wel van Wudstik-die-hiphop-en-rap-liedjes maakt, haha. Zo goed is hij dus. Maar dit is wel een heel erg té lief liedje, ‘mooi.’ Zo eenvoudig en daarom zo prachtig lief. Oh, trouwens; ik vond nog niet de officiële videoclip op Youtube – want die was er nog niet – maar net wél op de Facebookpagina van Wudstik: KLIK! De video is ook erg lief 🙂

En tot slot: Tu tu tu. Wat is dit een vrolijk liedje! Ik word er blij van, een echte leuke meezinger!

Dit is een selectie van de liedjes die ik momenteel heel vaak luister. Welke vind jij leuk of mooi en waarom? Of hou je van héle andere muziek? 🙂

Advertentie

Een gedachte over “Favorieten | Muziek van ’t moment.

  1. leuke liedjes !!!! Die van Enrique is zooooo leuk 😀 ik vind het liedje van One Direction ( steal my girl ) leuk en van Rixton ( Me and my broken heart ) leuk 🙂 ze maken me dag weer helemaal vrolijk :D….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.