TAG | Project Positief.

Inmiddels volg ik al een flinke tijd de positieve, gezellige blog van Dagmar; een altijd vrolijk meisje met een enorm doorzettingsvermogen! Zij is sinds een tijdje bezig met het ‘project positief’, waarbij ze mensen op een leuke manier wil laten nadenken over en aanzetten tot positiviteit. Daarom maakte ze onder andere een eigen tag, de project positief tag! Ik vond het erg leuk om haar antwoorden te lezen en daarom besloot ik om deze vrolijke, positieve tag ook in te vullen!

DSCN0257

Wat is je favoriete quote en waarom? 
Al vaker heb ik over mijn favoriete quote geschreven én hij staat bovenaan op mijn blog: Life is not waiting for the storm to pass, it’s learning to dance in the rain! Dit vind ik een erg mooie quote, omdat het laat zien hoe ik in het leven sta: ook al gaat niet altijd alles goed, het leven werkt nu eenmaal niet altijd zoals jij het zou willen, geniet van de kleine dingen! Dansen in de regen kan ook heel leuk zijn (en staat zelfs op mijn ‘gekke dingen’-bucketlist)! Een andere quote die ik erg mooi vind is Giving up doesn’t always mean you’re weak. Sometimes it means you’re strong enough to let go. 

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? 
Dromen heb ik genoeg, maar momenteel is mijn grootste droom om een leuke, vaste baan te vinden waar ik met plezier iedere dag naartoe ga; een leuk huis met een (kleine) tuin te kunnen kopen en een gezin te stichten samen met Johan. Daarnaast wil ik heel graag een reis maken naar o.a. de Galapagos-eilanden (bijvoorbeeld de reis die je ziet als je op de link klikt). Deze staat héél hoog op mijn (momenteel onbereikbare) lijstje.

Wat betekent geluk voor jou? 
Dit vind ik een mooie vraag, omdat volgens mij geluk voor iedereen iets anders kan betekenen. Voor mij is geluk gezelligheid, liefde en vertrouwen. Dat je bij iemand – of dat nu één persoon of meerdere mensen zijn – bent waar je volledig jezelf kan zijn en dat je beseft dat op dat moment alles gewoon goed is. Die momenten die vaak heel simpel zijn – gewoon op de bank met een hapje, een drankje en goed gezelschap – maar waarvan je niet wilt dat ze eindigen. Dat is voor mij geluk.

Bruiloft-Johan-en-Linda--19

Wie kan jou ontzettend opvrolijken? 
Naast Johan, die me altijd kan opvrolijken, waar ik heel blij mee ben ook al lijkt het soms ‘gewoon’ – dat is het absoluut niet natuurlijk! – word ik ook vaak heel blij van een goed gesprek en/of veel gezelligheid met mijn vrienden. Ik noem even geen specifieke namen, omdat dit eigenlijk wel voor al mijn vrienden en vriendinnen geldt. Ik kan met ze lachen en ze volledig vertrouwen en dat is zo’n fijn gevoel, daar moet je wel vrolijk van worden!

Voor wat mogen we je ’s nachts wakker maken? 
Niet zoveel, want ik hou van slapen. Ik moest hier dan ook echt over nadenken, haha. Ik denk voor een knuffel van Johan, (chocolade)kruidnoten, een telefoontje van iemand die ik (heel) lief vind en voor een wijntje, een hapje, een muziekje en een goed gesprek met mijn beste vriend.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui? 
Ik denk dat dat óf om een Whatsapp-berichtje was van een vriend van mij, óf om Johan, óf om het programma ‘de allerslechtste chauffeur van Nederland.’ Daar moet ik namelijk ook altijd heel hard om lachen. Oh, en om van die rare nieuwsberichten. De rubriek ‘opmerkelijk’ van Nu.nl is niet voor niets de rubriek die ik het eerste lees op die site!

Op welke prestatie ben je ontzettend trots? 
Dat ik in drie jaar mijn bachelordiploma Geschiedenis heb gehaald en in één jaar mijn masterdiploma Middeleeuwen en Renaissance Studies. Hier ben ik heel erg trots op. Het was niet altijd even makkelijk en ik heb echt niet alles in één keer gehaald en ik vond ook niet alles even leuk, maar ik heb het tóch voor elkaar gekregen en daar ben ik trots op!

Welke boodschap zou je graag aan anderen mee willen geven? 
Hoe moeilijk het soms ook is en ook al heb je soms het idee dat niemand het belangrijk vindt wat jij doet en wie jij bent, je bent wel belangrijk! Jij doet er toe en jij kan, soms door ogenschijnlijk heel kleine dingetjes, een verschil maken! Enjoy the little things!

hc2

Wat was dit een leuke, vrolijke tag om in te vullen! Ik vond het leuk om na te denken over de dingen die mij blij maken en die er voor mij toe doen in dit leven. Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar de antwoorden van anderen! Normaal tag ik eigenlijk nooit iemand, haha, maar vandaag ga ik dat voor de verandering wél eens doen! Ik tag Selene, Tamarah en Saskia om deze tag ook in te vullen! Mocht je deze tag nu ook in willen vullen maar ik heb je niet getagd: doe het lekker toch! Gezellig! Laat je dan even een linkje achter? Vind ik leuk! 🙂

Advertentie

5 gedachtes over “TAG | Project Positief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.