Heimwee #1.

Heimwee? Ik heb eigenlijk niet zo snel heimwee. Vroeger wel eens, dan was er een feestje van een vriendinnetje en dan gingen we zwemmen of iets dergelijks en dat vond ik dan helemaal fantastisch, maar dan mochten we daarna blijven slapen en dan wilde ik naar huis. Haha. Schattig als ik eraan terug denk. Op het moment zelf was het uiteraard niet zo leuk.

Daar wilde ik trouwens helemaal niet naar toe met dit artikel. Ik wilde wat foto’s plaatsen en vertellen dat ik soms heimwee heb naar deze plekken, omdat het daar zo fijn was (en waarschijnlijk nog steeds is, hihi). Oh, en omdat het mooie foto’s zijn en omdat het fijn is om soms foto’s terug te zien en omdat ik in eerste instantie namelijk even moest denken aan Griekenland, dat gebeurt soms, haha. Dat is ook alweer ruim anderhalf jaar geleden (!) dat ik daar was met studiereis. En toen ging ik verder zoeken naar nog meer mooie foto’s die ik door de jaren heen heb gemaakt of die zijn gemaakt.

IMGP0326
Meteora, Griekenland, 2013

Ik vond uiteindelijk een flink aantal foto’s om een aantal mooie artikelen ervan te maken en jullie mee te nemen in mijn herinneringen! Het leek me trouwens wel tof om de foto’s random door elkaar te zetten. Gewoon. Omdat herinneringen ook niet zomaar op volgorde in je hoofd binnenkomen.

DSC00105
Ontbijten op de ochtend na onze trouwdag,
in een fantastische Bed & Breakfast in Montfoort. 26 juli 2014.

16
Op onze eerste vakantie samen! Dit was in België in de kerstvakantie van 2011.

IMGP2295
Random foto van onze vakantie in Friesland, augustus 2013.
Ik vond die hele vakantie tof, maar deze foto viel voor mij weer op, omdat ik ‘m zo gaaf vind geworden met het wazige en het scherpe. Ik hou daarvan en wil nog veel meer van deze foto’s maken!

DSCN0078-klein
Aloha Bar in het oude Tropicana in Rotterdam, 2014. Ik was hier een paar weken terug met Johan en ik wil hier nog veel vaker heen, want het is een fijne plek én ik heb zoveel fijne jeugdherinneringen aan Tropicana!

DSC00519
Typische foto van de kanovakantie (met mijn ouders en broer) in 2010 in Zweden. 12 dagen kanoën en tentjes opbouwen en weer afbreken, varen, chillen met de groep en soms door de modder ploegen. Het was fantastisch en ik zou het zó nog eens doen!

Dit was het eerste deel van mijn foto’s uit de serie ‘heimwee.’ Er staat sowieso nog een deel 2 voor jullie klaar en wie weet maak ik later nog wel meer delen, als ik weer mooie foto’s tegenkom aan de hand van mijn herinneringen! Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

PS: ik ben blij dat ik wat artikelen vooruit heb geschreven, want momenteel ben ik ziek (al vanaf dinsdag) 😦

Advertentie

5 gedachtes over “Heimwee #1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.