Bucketlist | ‘gekke dingen’.

Heel veel mensen hebben tegenwoordig een bucketlist. Een lijst met dingen die je ‘ooit’ in je leven nog eens zou willen doen. Veel mensen noemen ‘bungeejumpen’, ‘skydiven’, ‘naar Australië’ of iets in die richting. Natuurlijk zou ik ook wel eens willen skydiven (indoor is heel gaaf dus lijkt het me ook wel gaaf om buiten te doen) of naar Australië willen, maar deze zaken zijn best wel onbereikbaar – voor mij, in de nabije toekomst. Daarom heb ik eigenlijk nooit een echte bucketlist gemaakt. Ik doe wel mee aan het Day Zero Project, waar zoveel mogelijk doelen staan die goed te doen zijn en binnen afzienbare tijd (in totaal 1001 dagen) te behalen zijn. Het leek me wel eens leuk om tóch een artikel te schrijven over mijn bucketlist, want natuurlijk heb ik wel dromen (met dank aan Johan voor het idee voor dit artikel!). Het wordt echter geen normale bucketlist met onbereikbare dromen, maar een lijstje met ‘gekke dingen’ die ik nog wel eens zou willen doen! (één van die gekke dingen deed ik al – ook al wilde ik het eigenlijk niet omdat ik niet durfde, haha – op de glasplaat van de Eiffeltoren staan!)

P1080819

Mijn ‘gekke dingen’-bucketlist

  • Op de kermis in de botsauto’s gaan (dat heb ik nog nooit gedaan, suf hè)
  • Op de rand (waar je je aan kunt vasthouden dus) van een roltrap zitten en zo naar beneden of naar boven gaan
  • Bij Starbucks een drankje bestellen voor de persoon achter mij
  • Naast de Straatkrant-verkoper gaan staan en mensen vertellen waarom ze een krant van hem moeten kopen of hem gewoon geld moeten geven
  • Een antislipcursus doen met de auto (dat lijkt me echt fantastisch!)
  • Zoveel mogelijk verlaten plaatsen bezoeken en fotograferen (vind ik fascinerend)

P1080515

  • Dansen in de regen
  • Op vakantie gaan naar een stad waar mensen niet zo snel naartoe zouden gaan op vakantie (bijvoorbeeld Pripjat in Oekraïne, je weet wel, bij Tsjernobyl. Lijkt me fascinerend)

Er zijn vast nog veel meer gekke dingen die ik nog een keer wil doen, maar deze dingen staan hoog op mijn zogenaamde bucketlist! Het blijft een raar woord, emmerlijst. Haha. Wat voor gek iets staat bovenaan jouw bucketlist?

Advertentie

8 gedachtes over “Bucketlist | ‘gekke dingen’.

  1. Erg leuk! Als je de botsauto’s leuk vond had je als meisje geluk bij ons in het dorp. Geen idee of het nog zo is, maar toen kochten sommige jongens gewoon stapels munten en als je als meisje een lege plek zag sprong je er gewoon bij :p na de kermis was ik bont en blauw ;p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.