Mijn leven op dit moment.

Het klinkt alsof er nu een heel diep, persoonlijk verhaal komt. Nou, dan kan ik je geruststellen – of juist niet, als je er op zat te wachten: dat is niet zo, maar ik moest even een mooie titel bedenken van mezelf. Haha. Ik wilde gewoon weer eens vertellen hoe het met me gaat en wat ik momenteel zoal aan het doen ben. En omdat ik van lijstjes hou, heb ik er een lijstje van gemaakt!

DSCN0257

Momenteel… (niet allemaal op dit exacte moment natuurlijk, haha)

… geniet ik van de vrije tijd die ik heb. Zo maakten Johan en ik anderhalve week geleden een strandwandeling in Hoek van Holland. Verder kijken we samen televisie of een film, luister ik muziek en kleur ik een hoop kleurplaten. Oh, en gingen we afgelopen weekend bij mijn ouders langs en vierden we de verjaardag van mijn vader. Ik verveel me minder gelukkig, want ik heb een fijne, nieuwe (geld-binnenbrengende, haha) tijdsbesteding gevonden (zie het volgende punt).

… pluk ik aardbeien (en binnenkort waarschijnlijk ook sperziebonen) in een kas hier vlakbij. Het is nu woensdag en omdat ik erg moet wennen aan hele dagen werken, heb ik vandaag een dagje vrij. Ik heb maandag de hele dag in de kas gewerkt en dinsdag eerst post bezorgd en daarna van één tot vijf uur in de kas. Het is erg rustgevend werk om te doen omdat je er niet heel erg bij na hoeft te denken. Vaak ben ik wel alleen in de kas, dus ik neem wel muziek mee zodat ik nog wat geluid om me heen heb. Gisteren waren we met vier mensen aan het plukken dus dat was een stuk gezelliger! De komende zes weken (ongeveer) ben ik in deze kas te vinden en wie weet rolt er daarna nog wel een ander leuk baantje uit! Er komt binnenkort nog een artikel online over ‘mijn leven in de kas’, hihi.

… bezorg ik post. Nog steeds op dinsdag en op vrijdag. Inmiddels is mijn wijk vernieuwd en heb ik een aantal irritante straten niet meer. In ruil daarvoor heb ik er een paar nieuwe straten bij. Gelukkig ben ik hier al eens geweest (extra wijk in de zomervakantie vorig jaar) en dus kon ik vrij snel de weg vinden. Er is nu meestal meer post = meer geld en daar word ik natuurlijk wel blij van!

… word ik afgewezen voor allerlei functies waar ik op solliciteer. Helaas. Aan het werk komen in mijn eigen vakgebied – een ander baantje heb ik nu dus al tijdelijk dus daar kijk ik momenteel eventjes nauwelijks naar – lukt nog niet echt. Gelukkig zit ik nog niet heel lang thuis en verdient het aardbeien en bonen plukken erg goed, dus ik hou moed! Als je iets leuks ziet in de richting geschiedenis, dan weet je me hopelijk te vinden!

… klets ik met vrienden via Facebook, mail of (voornamelijk) Whatsapp. Ik heb momenteel helaas nog geen geld om ergens heen te gaan om af te spreken – binnenkort maar weer eens doen! – en dus zijn deze kanalen nu ideaal. Eén vriend zie ik wel veel (buiten Johan natuurlijk, sowieso fijn om hem te zien), maar die woont dan ook hiernaast. Prettig om zo’n goede vriend zo dichtbij te hebben wonen.

… bedenk ik leuke dingen om te gaan doen binnenkort en in de vakantie die op de planning staat. Over een paar weekjes is het al zover en gaan we er lekker een weekje tussenuit met mijn schoonfamilie. Hier heb ik zoveel zin in!

… werk ik voor het Rien Poorvliet Museum. Binnenkort hebben we een bruikleen met een ander museum en daarvoor moet veel werk verzet worden. Daarnaast zijn we natuurlijk ook bezig met het organiseren van de nieuwe tentoonstelling voor 2015, leuk!

… gaan we lekker koken voor een collega van Johan, en ook onze buurman/vriend komt binnenkort een keertje hier eten. Ik vind het altijd zo gezellig om voor mensen te koken en dan samen te eten en te kletsen! Het heeft een hele knusse, intieme sfeer als je dat thuis doet vind ik, daar kan ik echt van genieten.

… kijk ik veel films en series. Zo keek ik afgelopen week, toen ik nog niet werkte, de hele serie Band of Brothers. Deze serie vertelt het waargebeurde (maar nagespeelde, uiteraard) verhaal van een groep soldaten in de Tweede Wereldoorlog. Het is rauw, het is ontzettend echt, er zit humor in en soms laat het je huilen. Ik vind het absoluut een aanrader!

… las ik veel te weinig boeken, dus het wordt tijd om weer eens de biografie van Bill Clinton verder te gaan lezen. Hier ben ik nog steeds mee bezig namelijk. Het is hartstikke interessant vind ik, maar toch kom ik er vaak niet aan toe om te lezen. Dat vind ik jammer, want lezen is fijn!

… luister ik veel muziek en lees ik veel blogs. Moet ik nog uitleggen waarom? Het is fijn!

… ben ik nieuwe onderwerpen voor artikelen voor mijn blog aan het bedenken. Het lukt momenteel alleen nog niet erg en daarom heb ik – na het plaatsen van dit artikel – nog maar één concept staan. Ik heb nu door het werken natuurlijk minder tijd om te schrijven en daarom had ik een hoop vooruit geschreven. Nu is dat allemaal echter op en het zou dus kunnen dat er niet meer iedere dag een artikel online komt omdat ik even wat minder inspiratie heb. Na mijn vakantie ga ik denk ik wel daarover schrijven in ieder geval. Oh, en binnenkort komt ons fotoalbum van onze huwelijksreis – dat heeft Johan deze week gemaakt, zo mooi! – binnen dus daar ga ik over schrijven. En ik wil nog een artikeltje schrijven over de Team Confetti-agenda die vorige week kwam. Hij is zo leuk en ik ben er heel blij mee! Andere ideeën voor artikelen zijn van harte welkom! Wat zou je nog graag willen zien op mijn blog?

… hoop ik dus weer veel te gaan schrijven, want schrijven is fijn!

… verwijderde ik een flink aantal oudere artikelen op mijn blog. De foto’s waren al weg omdat ik geen ruimte meer had voor het uploaden van nieuwe foto’s – en ik nog geen ruimte-upgrade heb gekocht en dat momenteel ook niet kan betalen – en nu zijn er dus ook een aantal artikelen verwijderd. Ik vond het wel tijd voor een frissere look. Over een poosje hoop ik ook een mooie, nieuwe lay-out te kunnen (laten) maken, dat is hard nodig vind je niet? Mensen die dat goed kunnen: laat je horen! Ik faal daar zo hard in, haha.

… sluit ik dit artikel af, want je hebt – respect! – alweer meer dan 1000 woorden gelezen!

Geniet van je dag, dan doe ik dat ook (in de kas)! 🙂

Een gedachte over “Mijn leven op dit moment.

  1. Ik ben heel benieuwd naar het artikel over je agenda 🙂
    En misschien kun je weer plogjes maken ofzo?
    Ik ben zelf ook hard aan het nadenken over wat ik wil schrijven hoor, ik wil kijken of ik het voorlopig op 2 artikelen per week kan houden. Meer zou ik wel willen, maar daar heb ik nog niet genoeg onderwerpen voor.

    En ik heb afgelopen week weer veel in de kabouterboeken (van Rien Poortvliet) zitten bladeren/lezen, die tekeningen zijn ZO MOOI 😀 Ik wil naar het museum maar ik wacht wel tot 2015 XD Sowieso zitten mijn weekenden in oktober al helemaal vol…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.