30 dagen blog-challenge | dag 30.

Ik heb een hoop geschreven tijdens deze challenge. Ik deed er veel langer over dan 30 dagen, maar dat vind ik niet erg. Hier heb ik toen ik begon zelf voor gekozen omdat ik het veel te veel vond om iedere dag zo’n opdracht te doen. Ik vond het voor mezelf niet leuk, altijd verplicht over een bepaald onderwerp schrijven, en ook voor jullie leek het me niet zo leuk. Het was wel fijn om een goede houvast te hebben als ik wat minder inspiratie had. Ik vond het heel erg leuk om deze uitdaging aan te gaan en heb een hoop leuke artikelen geschreven. Ik vond het ook erg leuk om eens over onderwerpen te schrijven waar ik zelf niet zo snel over zou schrijven. Wat dat betreft waren deze opdrachten vaak lekker veelzijdig.

Vandaag is het tijd voor de laatste opdracht: dingen die iedereen leuk vindt behalve jij. Er schoten me meteen een hoop dingen te binnen en die heb ik voor jullie op een rijtje gezet.

P1080819

 • Hoogtes. Ja, ik sta op de foto hierboven op de glasplaat op de eerste verdieping van de Eiffeltoren en ja, die stipjes die je ziet zijn mensen die onder ons stonden op de grond. Maar ik had wel mijn ogen dicht, want ik vond het véél te eng. Ik hou niet van hoogtes. Wel van achtbanen haha, want die gaan snel en hard en dan vind ik het wel tof, maar zo langzaam omhoog of op een hoog gebouw staan is eigenlijk niet voor mij weggelegd (hoewel ik het wel bijna altijd doe omdat ik dan het uitzicht wel tof vind en/of niet wil afgaan haha) (oh en ik wil het niet missen, anders gaat iedereen toffe verhalen vertellen en dan ben ik er niet geweest, dat vind ik zo stom!). Niet iedereen vind hoogtes leuk hoor, natuurlijk niet, maar veel mensen in mijn omgeving wel en dus schaar ik het even onder ‘dingen die iedereen leuk vind behalve jij.’
 • GTST. Ik ken zát mensen die het niets aan vinden, maar aangezien het nog steeds wordt uitgezonden zijn er blijkbaar genoeg mensen die er wél naar kijken. Ik vind het stom en ik heb het ook nooit leuk gevonden. Het gaat nergens over, iedereen heeft het al eens met iedereen gedaan of is getrouwd en toen gescheiden, ziek geworden of doodgegaan, bedrogen of misbruikt en het is allemaal zo plat. Bah. Nee, niets voor mij.
 • Wie is de Mol. Ik vind het stom. Ik weet niet waarom en nee, ik ben niet over te halen. Ik vind er gewoon niets aan. Net als Expeditie Robinson, trouwens. Waarom ga je je vrijwillig zo uithongeren en uitdagingen aan en er dan ook nog eens over zeuren? Als het nu met onbekende Nederlanders was ging het nog wel.
 • Heel veel onzin op tv. Een greep: Oh oh Cherso, Jersey Shore, bovengenoemde programma’s, Ik heb het nog nooit gedaan (dat heeft een reden), alles met domme Barbie en haar kerel, andere suffe realityseries met mensen die niet bekend zijn omdat ze iets hebben bereikt maar omdat ze bekend zijn, alles met Patty Brard (ik vind haar om te kotsen), dat programma met die kinderen die helemaal losgaan op vakantie en dat hun ouders dan meekijken (wat een STOMME ouders heb je dan, serieus!) en oh ja, van die suffe programma’s over het koningshuis. Gruwelijk. En vast nog wel meer. Oh ja, All you need is love en al die kleffe programma’s (:
 • Suikerspin. Bah.
 • Kauwgom. Brrr. Ik hou er echt niet van maar iedereen om me heen wel blijkbaar.
 • Uggs. Het klinkt niet voor niets alsof je het uitkotst. Dat is de bedoeling ook.
 • Fluffy vesten, jassen en andere kledingstukken. Of met van die veren of teveel franjes, hou ik ook niet van.
 • Schoenen met lampjes en/of teveel glitters. NEE. Gewoon NEE. Ook niet bij kinderen. Gewoon NEE.
 • Muziek van Jan Smit, de 3 J’s, Thomas Berge en die andere suffe Nederlandse artiesten die in dat genre zingen.
 • Alle muziek van Avicii. Iedereen vind hem geweldig maar ik niet.

Zo. Lekker zeur-lijstje zo aan het eind van deze challenge. Ik vond het wel leuk om te doen trouwens, haha. Zeuren is af en toe best leuk. Wat vind iedereen om jou leuk behalve jij? En wat vond jij van deze challenge?

Advertentie

9 gedachtes over “30 dagen blog-challenge | dag 30.

 1. Hahaha, ik moest echt lachen om je omschrijving van Uggs 🙂 Je hebt nog gelijk ook. Ik ben zelf ook aan deze challenge bezig, maar voorlopig nog niet klaar. Zeker niet omdat ik elke keer een week vergeet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.