TAG | Random questions.

Het is weer eens tijd voor een tag! En wat is er nu leuker dan random vragen beantwoorden? Deze tag bestaat dus gewoon uit een aantal vragen over heel uiteenlopende onderwerpen. Ik kwam ‘m tegen op de blog van Iris, trouwens.

1. Als je je naam kon veranderen naar elke andere naam, welke zou dat zijn en waarom? 
Eerlijk gezegd heb ik geen idee! Ik ben eigenlijk wel tevreden met mijn huidige naam. Vroeger wilde ik altijd Laura heten, trouwens (ik weet niet waarom). Dus misschien is dat dan een idee?

2. Als je terug kon gaan in de tijd naar jouw ‘jongere jij’, welk advies zou je jezelf dan geven en waarom? 
Don’t worry, be happy! Misschien een lekker cliché antwoord, maar het is wel hoe het is. Meer genieten en minder stressen om dingen waar je toch (nauwelijks of) geen invloed op uit kunt oefenen en die (meestal) toch anders uitpakken dan je van tevoren had bedacht. (dat is iets waar ik mezelf trouwens nog steeds regelmatig op betrap, stressen om niets)

3. Wat wilde je vroeger worden toen je klein was? 
Juf! Wie wilde dat nou niet? En waarschijnlijk ook ‘moeder’ of ‘kapster’ of iets dergelijks, haha!

4. Wat bestel je bij Starbucks? 
Dat varieert, maar meestal een hazelnoot cappuccino (klein, want die vind ik groot zat bij Starbucks) of ’n frappuccino. Jummie! ❤

P1080518

5. Waar heb je ooit het hardst om gelachen? 
Ik heb heel vaak de slappe lach (gehad) om niets. Oh, ik weet wel een voorbeeld! Op de middelbare school ging ik met een vriendin voordat de les begon heel dramatisch doen en dingen uitbeelden die we meegemaakt hadden (of die we zelf bedachten op dat moment). Toen kwam de docent op een gegeven moment binnen en het was die week toevallig Kunst(k)week op onze school – een week met allerlei avonden met voorstellingen op het gebied van kleinkunst, toneel, dans en muziek, voor en door (voornamelijk) leerlingen – dus toen vroeg de docent aan ons ‘zijn jullie soms gisteren naar toneel geweest?’ Zodra één van ons dat nu nog zegt liggen we meteen weer helemaal in een deuk van het lachen. Typisch een gevalletje ‘je had erbij moeten zijn!’ want nu is het helemaal niet grappig meer als je het aan iemand vertelt :’) (nu je dit leest denk je waarschijnlijk ook ‘wat is hier grappig aan?’)

6. Als je een instrument zou kunnen bespelen, welke zou dat dan zijn? 
Het lijkt me fantastisch om viool te kunnen spelen, ik vind dat zo’n mooi instrument! Of saxofoon, want dat vind ik stoer 🙂

7. Wat doe je het liefst als je boos bent? 
Heel hard muziek draaien, met de deuren slaan en weglopen omdat ik anders dingen ga zeggen waar ik later spijt van krijg. Ik hou er wel van om dan namelijk de discussie aan te gaan, maar dat kan ik beter niet doen 😉

8. Wat is je favoriete film? 
Eén favoriet kiezen vind ik wel heel lastig! Ik vind Julie & Julia in één woord fantastisch. Ook de film The Shawshenk Redemption vind ik absoluut een aanrader, net als Lincoln. Prachtig! Ik vind vooral de rol van Daniel Day-Lewis als Abraham Lincoln zo mooi, net echt!

9. Zonder welk eten kun je absoluut niet leven? 
In principe kun je natuurlijk zonder ieder eten wat ik nu ga noemen, leven, maar ik kies toch voor tonijnpizza en chocoladekruidnoten, haha!

10. Wat is je favoriete toetje? 
Mona-pudding! Denk ik. Of tiramisu. Oh, of brownie-in-een-mok! Of… Oké, ik heb geen favoriet toetje, ik vind heel veel toetjes lekker. Ik ben dol op toetjes 🙂 Alleen al op het woord, trouwens. Toetjes! Toetjes! Toetjes! 😀

11. Wat is je favoriete pizza-topping? 
Tonijn. Zonder twijfel. Zó lekker!

12. Zou je liever de superpower hebben om gedachten te lezen of om onzichtbaar te zijn? 
Onzichtbaar zijn! Moet je je voorstellen wat je allemaal kan doen als je onzichtbaar bent… Dat lijkt me wel tof! Ik zou trouwens die gave wel voor langer willen, maar gedachten lezen zou ik ook wel eens een dagje willen. Ik weet nu al bij wie ik allemaal op bezoek zou gaan… 😉 Haha!

13. Wat heb je gedaan op je laatste verjaardag? 
Hier moest ik echt over nadenken, oeps..! Volgens mij heb ik het gevierd voor familie en een week (of iets in die richting) later voor vrienden/vriendinnen. Oh ja, nu weet ik het weer! Dat was een aantal dagen later. Op mijn verjaardag zelf moest ik namelijk ’s ochtends naar een stage-bespreking omdat ik de dag erna mijn laatste stagedag had in Amersfoort; dus at ik taartjes in Utrecht met mijn studiegenoten en twee docenten (begeleiders). Daarna ging ik lunchen met mijn moeder bij La Place in Utrecht 🙂 ’s Middags moest ik nog post bezorgen en daarna heb ik samen met Johan pizza gegeten op het balkon en rosé gedronken en taart gegeten met Johan en m’n buurman/beste vriend. Het was heerlijk weer en het was een fijne avond. Oh, en ik ging ook nog fietsen, want ik had een nieuwe fiets gekregen. En ik ging mijn houten horloge aan iedereen showen, want die heb ik toen ook gekregen. (niet zo’n beste foto hieronder, maar ach) Oh, wauw. Het was een fijne verjaardag nu ik er zo aan terugdenk! 🙂

SAM_6900

14. Als je één persoonlijke ‘egoïstische’ wens had, wat zou dat dan zijn en waarom? 
Dat ik de loterij win! Haha! Dan kan ik wat dingetjes (auto, huis) kopen en daarna rustig een baan zoeken zonder dat ik bang ben dat ik geld tekort heb en/of geen leuke dingen meer kan doen die geld kosten. En dan kan Johan misschien weer bij de Vogelklas (vogelopvang in Rotterdam) gaan werken, want dat vindt hij superleuk. 🙂 (oh, dan is het toch niet helemaal een egoïstische wens) (oké, de loterij winnen)

Welke superkracht zou jij willen hebben: onzichtbaarheid of gedachten lezen en waarom?

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.