30 dagen blog-challenge | dag 20.

Je drie ongezondste gewoontes. Eerder schreef ik al over mijn drie gezondste gewoontes en natuurlijk komt de dag dat de andere kant ook belicht wordt. Ik heb best wel ongezonde gewoontes en een aantal ga ik vandaag schaamteloos toegeven. Hoera!

P1090271

1. Teveel genieten van ongezond eten. Zo eet ik best veel chips en nootjes en eet ik ook regelmatig buiten de deur dingen die niet even gezond zijn – zoals de speculaaspannenkoek hierboven (op huwelijksreis, dan mag dat toch?!). Maar oh, wat is het toch lekker!

2. Niet genoeg bewegen. Ik fiets en wandel veel door mijn baantje als postbezorger, maar er zijn ook veel dagen dat ik bijna alleen maar achter de laptop zit (zoals nu, blogpostjes typen, spelletjes doen, blogs lezen en nutteloos rondsnuffelen op het internet) en nauwelijks beweeg. En dan nog klagen over rugpijn en andere kwaaltjes ook, uiteraard.

3. Te weinig schoonmaken. Ik stel het schoonmaken in huis vaak best wel lang uit omdat ik er dan geen zin in heb, en dan wordt het soms best wel vies in huis. Dat zorgt natuurlijk niet voor een gezondere leefsituatie 😉 (maar nu ik – op de post na – werkloos ben maak ik meer schoon, hihi)

Kort maar krachtig, drie ongezonde gewoontes. Wat is jouw ongezondste gewoonte?

4 gedachtes over “30 dagen blog-challenge | dag 20.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.