Finish the sentence…

Een hele tijd geleden alweer kwam ik een leuk lijstje tegen op de blog van Saskia. Het heet, zoals je al kan zien in de titel, Finish the sentence. Zinnetjes afmaken dus! Ik ben altijd superslecht in het afmaken van slogans, maar hé, zinnetjes afmaken die gaan over de inhoud van mijn koelkast, dingen die mij altijd blij kunnen maken en mijn idee van een perfecte dag: dat kan ik wel! 😉

P1070849

Als ik de koelkast opendoe hoop ik te vinden… 
Lekkere toetjes, haha! En fruit! En veel sap en ander lekker drinken. Ik ben dol op toetjes en ik hou ook wel van fruit – hoewel dat vaak ook op de fruitschaal ligt buiten de koelkast – dus dat hoop ik wel te vinden. Sap vind ik ook altijd lekker, dus dat hoort er ook bij. Oh, en ’s ochtends hoop ik – voor bij mijn ontbijt – karnemelk te vinden, want dat vind ik heel lekker!

Eén ding wat niemand van mij begrijpt is… 
Dat… Ehm… Ik weet het niet, eigenlijk! Haha. Ik denk dat ik altijd – althans, bijna altijd – een stuiterbal ben. Ik denk dat mensen niet altijd begrijpen waarom ik niet constant moe wordt van mezelf 😉 (soms gebeurt dat ook wel eens, ssst!)

Eén ding wat ik zelf niet begrijp is… 
Om het maar bij mezelf te houden: waarom ik bijna nooit écht tevreden ben. Ik wil altijd weer iets nieuws, een nieuwe uitdaging. Ik voel me snel ‘opgesloten’ en wil dan weer ‘uitbreken’ om iets nieuws te gaan proberen. Ik zou wel wat meer rust willen wat dat betreft – hoewel ik dat steeds meer aan het leren én doen ben!

De wereld zou een betere plek zijn als… 
Iedereen wat meer liefde zou geven aan elkaar! En alleen maar liefde, als het even kan. Je mag best verschillen van mening, van geaardheid, van ras, van geslacht, van geloof, van normen en waarden, van alles, maar respecteer elkaar en niet alleen maar ‘oké het zal wel’, maar toon ook wat interesse! Een glimlach en een beetje oprechte interesse kan zoveel doen voor iemand!

Als ik één miljoen zou hebben dan zou ik… 
Verhuizen, denk ik. Een eigen huisje kopen met een tuintje. Oh, en een nieuw autootje, want de mijne is er niet meer. En misschien een leuke vakantie, maar ik wil eigenlijk ook wel andere mensen blij maken met mijn geld en het dus ook delen. Misschien niet per se door geld uit te delen als wel om het te gebruiken om nieuwe herinneringen te creëren en nieuwe dingen te beleven!

Als ik volgende week zou overlijden zou ik deze week… 
Doorbrengen met mijn geliefden. Alle mensen waar ik van hou nog een keer opzoeken of samenbrengen (nog beter), genieten en nieuwe, laatste, herinneringen maken!

Als ik één ding aan mezelf zou kunnen veranderen dan zou dit zijn… 
Qua innerlijk zou ik wat rustiger willen zijn. Zowel in mijn hoofd als in mijn doen en laten. Ik zou wat aardiger willen zijn; ik kan vaak zonder er echt bij na te denken heel onaardig zijn tegen mensen. Qua uiterlijk zou ik wel wat dunnere (boven)benen willen.

Iets wat mij altijd blij kan maken is… 
Goede muziek (die past bij hoe ik me op dat moment voel)! En als het ‘iemand’ mag zijn: Johan! En mijn vrienden/vriendinnen 🙂 (en bellenblazen, vandaar de foto bovenaan, haha!)

Iets waarover ik nooit een blog zou schrijven is… 
Persoonlijke conflicten, diepere zaken over mezelf die niemand wat aangaan, ‘geheimen’, bepaalde gebeurtenissen… Een beetje het voor de hand liggende, denk ik.

Als ik overal heen zou kunnen gaan dan zou ik hierheen gaan en waarom… 
Op dit moment? Dan zou ik teruggaan naar Frankrijk denk ik om daar samen met Johan met onze voeten in het water te chillen en alleen maar met elkaar te zijn. Waarom? Omdat het fijn was daar, en omdat het altijd fijn is met hem! Als ik in Nederland zou moeten blijven zou ik denk ik ook samen met Johan ergens heengaan, of naar vrienden/vriendinnen.

Als ik een dier zou zijn zou ik een … zijn
Ik zou wel eens een kat willen zijn. CHILLEN! Haha! Of een cheeta, want dat was vroeger mijn lievelingsdier. Zo snel, soepel en elegant!

Mijn idee van een perfecte dag is… 
Uitslapen. Met Johan zijn. Filmpje. Boekje. Park met water, voeten in het water. Lekker ergens eten. Terrasje. ’s Avonds met vrienden iets drinken. Heerlijk!

P1070858

Wat is jouw idee van een perfecte dag?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.