Ik ben er weer!

Na een heerlijke week in Frankrijk ben ik er weer! Afgelopen maandag zijn Johan en ik weer thuisgekomen en hebben we wat aangerommeld in huis (opruimen, wassen, je kent het wel). Ook gisteren was een regel- en rommeldagje. Vandaag gaan we een dagje naar Ouwehands Dierenpark. Ik ben benieuwd, want ik ben daar nog nooit geweest!

ik

De komende dagen kunnen jullie eindelijk weer wat opdrachten van de 30 dagen challenge verwachten (de volgende opdracht is een plog en ik heb in Parijs zoveel foto’s gemaakt dat die dag wel door kan gaan voor een plog) én natuurlijk allerlei foto’s van de vakantie! Ik heb ze momenteel alleen nog maar op Johans laptop staan en ik typ dit op mijn eigen laptop, dus de foto’s komen nog. Waarschijnlijk ga ik het indelen per dag, hoewel ik van sommige dagen zóveel foto’s heb dat ik er misschien nog een extra artikel over ga schrijven. Dat dus binnenkort op de blog!
Ik wilde vandaag gewoon even kletsen en laten weten dat ik er weer ben 🙂 Het verhaaltje over mij dat op mijn blog staat ga ik trouwens ook nog even aanpassen. Ik ben natuurlijk inmiddels afgestudeerd én getrouwd, toch wel leuke veranderingen om iets over te vertellen! 🙂

Tot snel dus! Heb jij ook een leuke week gehad?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.