Dankbaarheidslijstje | week 30.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een dankbaarheidslijstje (van een week) heb geplaatst en het leek me wel weer eens leuk om te doen! Afgelopen week was een bijzondere week, zoals je gisteren hebt kunnen lezen. Mede daarom vond ik het tof om weer eens zo’n lijstje te maken! 🙂

P1080452

Afgelopen week was ik blij met en/of dankbaar voor…

  • Alle leuke dagen die Johan en ik hadden! De hele week was heel erg leuk! Deze week begon ook Johans vakantie, dus dat was fijn! Het weekend kwam ik terug van de camping na een fantastische week en bleven we nog in Hierden. Het was fijn 🙂
  • We gingen maandag winkelen en ik kocht een nieuw shirt (zie bovenstaande foto). Johan kocht een hele leuke blouse. Verder gingen we naar The Fault in Our Stars – en die vond ik fantastisch, prachtige film! – en daarna eten bij de Pizzahut. Het was een leuke dag! Goed begin van de vakantie!
  • Dinsdag moest mijn autootje naar de sloop – dat was natuurlijk niet zo leuk – maar ik ben wel dankbaar voor de 3 jaren dat ik in dit autootje heb gereden! Het is misschien ‘maar’ een auto, maar ik was er altijd heel blij mee.
  • Woensdag gingen we naar Dierenpark Amersfoort en hadden we een hele leuke en gezellige (oké, en warme!) dag! Genieten altijd van al die beestjes, ik ben dol op de dierentuin!
  • Donderdag ging ik met de trein naar mijn ouders en hoewel ik een uur langer moest reizen (vertraging, via Den Haag met de sprinter) vermaakte ik me prima met muziek en het Flow vakantieboek. Goeie aankoop, ik word er blij van!
  • Ik ging mee naar de verjaardag van mijn oom en dat was gezellig!
  • ’s Avonds versierden we de kerk (heel bescheiden hoor, maar wel heel mooi vond ik) en regelden we nog wat dingetjes voor de bruiloft. Zo ging ik nog naar de kapper om de krul-dingetjes in mijn haar te laten zetten (dat sliep voor geen meter, haha).
  • Vrijdag was het dan zover: Johan en ik gingen trouwen! Hier gaan jullie de komende tijd – als we terug zijn van vakantie – nog veel meer over lezen! Het voorproefje heb je gisteren al kunnen zien, maar ik plaats die foto gewoon lekker nog een keer, haha!
  • Het verblijf in de Bed & Breakfast in Montfoort. Dit was heel erg leuk! We kregen zelfs een kaartje en een fles wijn omdat we getrouwd zijn. Zo leuk! 🙂 (er volgen nog meer foto’s van het verblijf daar, het artikel is al ingepland – want hier heb ik al wél foto’s van, yes!)
  • We zijn ook heel dankbaar en blij met alle lieve mensen die aanwezig waren op onze bruiloft en/of die een berichtje hebben gestuurd (op welke manier dan ook) en/of een cadeautje hebben gestuurd of gegeven. Heel erg leuk om jullie berichtjes allemaal te lezen, zo lief! Onze ‘gastenboeken’ (twee posters met foto van ons erop en berichtjes erop van aanwezigen) hangen al in de slaapkamer! (zie foto hieronder)

5_foto0088

P1080475

Hoe was jouw week? 🙂

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.