30 dagen blog-challenge | dag 4.

Hmm, hier moest ik toch wel even over nadenken, over opdracht 4 van de 30 dagen challenge. De opdracht luidt: Je drie gezondste gewoontes. Het grappige is dat ik dit artikel ging schrijven en dus de opdracht las toen ik een brownie uit een mok aan het eten was. Hmm. Uit een hele grote mok. Chocola, jummie! Maar het gaat vandaag niet over slechte gewoontes of over lekker eten, maar over gezonde gewoontes. Daar moest ik dus even over nadenken, maar ik weet er toch wel drie – denk ik.

SAM_7685
Biologische ijsthee uit Antwerpen is wel verantwoord, toch?

1. Post bezorgen 
Post bezorgen is in principe helemaal niet gezond, maar ik loop wel twee keer in de week ongeveer 5 kilometer, ik sjouw met kratten en til verschillende zware (oké, soms lichte) schoudertassen. Lijkt me toch wel een gezonde gewoonte. Ik doe het trouwens niet alleen voor het geld (hoewel dat natuurlijk de voornaamste reden is, jawel), ik vind het ook echt heel leuk. Als ik fulltime postbode kon worden deed ik dat, echt. Dan blijf ik wel cursussen doen en ‘slimme’ boeken lezen om mijn verstand ‘op peil’ te houden, maar ik vind het echt leuk. Ik kan er niets aan doen haha. Oké, gezonde gewoonte één is dus post bezorgen.

2. Fruit 
Ik eet best veel fruit. Ik eet ook veel ongezonde dingen hoor, maar ik vind fruit gewoon erg lekker. Er zijn eigenlijk altijd wel appels in huis en dus neem ik ook regelmatig een appel in plaats van een koekje. Hoera, gezonde gewoonte twee!

3. Trap lopen 
Hahaha, ik kon echt niets meer bedenken, weet je dat? Ik doe niet aan sport – behalve het lopen dan – en ik fiets niet zoveel meer als vroeger (helaas, want ik vind het best leuk én het is natuurlijk gezond), maar ik loop wel iedere dag de trap op en af. Ik moet wel, want ik woon op één hoog. Maar hé, dat is best gezond, toch? (en ik moest toch íets bedenken)

Wat is jouw gezondste gewoonte?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.