30 dagen blog-challenge | dag 1.

Vandaag is het tijd voor de eerste opdracht van de ’30 dagen blog-challenge’. De opdracht is: vertel twintig (interessante) feitjes over jezelf. Ik vind het een lastige opdracht, omdat ik al wel vaker artikelen heb geplaatst met feitjes over mezelf. Ik kan dus niet beloven dat alle feitjes voor iedereen nieuw zijn, maar ik zal mijn best doen!

6

 1. Ik roep altijd dat ik mijn doopnaam niet mooi vind, maar ik gebruik ‘m wel in mijn emailadres en voor mijn site (adres). Best bijzonder.
 2. Hoewel ik vroeger een veel grotere flapuit was dan nu, zeg ik nog steeds regelmatig dingen waarvan ik vervolgens denk ‘oeps, dat was niet zo handig…’
 3. Vroeger ging ik bijna nooit naar de dierentuin. Sinds ik Johan ken ben ik volgens mij al vaker naar de dierentuin geweest dan vroeger in totaal.
 4. Mijn kleuterjuf kocht een nieuwe auto en ik kon het merk ‘Mitsubishi’ niet uitspreken. Sindsdien spreek ik nog vaak over deze auto’s als ‘ietsiepietsies’, omdat ik ze toen ook zo noemde.
 5. Ik had wel meer leuke woorden. Zo noemde ik de cabine van een vrachtwagen altijd ‘het kopje van de vrachtwagen.’
 6. Ik ben dol op knuffels en dus staat de bovenkant van mijn kledingkast helemaal vol. Een deel heb ik al weggedaan toen ik bij Johan ging wonen, maar alsnog hebben we er heel veel. Ik vind vooral mijn grote wortel en broccoli van Ikea heel tof, haha.
 7. De knuffel die ik het langste heb heet Lieve Beer. Hij was vroeger geel, maar is nu vaal en op allerlei plekken (helemaal) versleten. Knuffel-overload!
 8. Bij andere mensen erger ik me altijd gruwelijk aan spelfouten, voornamelijk dt-fouten. Toch worden er door anderen bijna altijd zulke fouten uit mijn stukken gehaald omdat ik ze zelf over het hoofd heb gezien. Hier kan ik echt niet tegen.
 9. Ik kan er niet tegen als mensen me in mijn nek kietelen.
 10. Gekriebel door mijn haar vind ik wel heel fijn. Ik hou ervan als mensen dat doen.
 11. Als hot stone-massages niet zo duur waren, deed ik dit véél vaker. Wat is dat fijn!
 12. Vroeger wilde ik nooit naar Marokko op vakantie, het trok me gewoon niet, maar sinds ik Johan ken, zijn enthousiaste verhalen erover heb gehoord en er verschillende keren over heb gelezen en tv-programma’s over heb gezien, wil ik er nu steeds liever heen.
 13. De muziek van Avicii vind ik verschrikkelijk. Als het even kan zap ik altijd weg als ik een liedje van hem hoor op de radio.
 14. Ik heb altijd al redelijk veel vrienden/vriendinnen gehad, maar de laatste jaren heb ik mijn échte goede vrienden/vriendinnen goed leren kennen. Ik ben heel erg blij met hen!
 15. Ik had nooit verwacht dat ik het zó lang vol zou houden om te bloggen. Ik heb er nog steeds heel veel plezier in en wil er voorlopig nog niet mee stoppen!
 16. Ik ben bang dat ik, als ik het officiële bericht heb gehoord dat ik ben afgestudeerd, in een gat val omdat ik dan nooit meer naar school hoef (en voorlopig ook niet ga). Haha!
 17. Ik ben dol op het maken van lijstjes. (verrassing!)
 18. Ik kan uren besteden aan het perfectioneren van de lay-out van een project, verslag of paper, maar de lay-out van mijn blog is eigenlijk heel saai. :’)
 19. Het is al bijna tijd om weer naar de camping te gaan voor evangelisatie en recreatie. Ik heb er heel veel zin in, maar ik heb me er nog bijna niet écht over verheugd omdat ik simpelweg te druk ben met de voorbereidingen voor de bruiloft en door het afstuderen.
 20. Ik vind het stiekem heel moeilijk om te zeggen dat ik trots ben op een eigen prestatie. Dit zou ik van mezelf best eens vaker mogen doen.

Het is me tóch nog gelukt om 20 feitjes over mezelf te bedenken! Ik hoop dat jullie een aantal dingen (of alles?) nog niet van mij wisten! 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.