Dankbaarheidslijstje | vrijdag.

Het is alweer vrijdag! Afgelopen week is omgevlogen! Ook vandaag waren er weer veel leuke dingen en dus staan er vandaag weer leuke dingen op mijn dankbaarheidslijstje!

P1080173

  • Het artikel erover komt nog online, maar wat ben ik blij met mijn nieuwe knalrode Allstars! Elke keer als ik naar mijn voeten kijk is het een mini-feestje!
  • Lekker op mijn gemak filmpjes kijken op allerlei blogs en inspiratie opdoen voor nieuwe artikelen. Van deze vlog van Shifra werd ik heel erg blij, zij is zo enthousiast en leuk altijd, aanrader!
  • WE HEBBEN HET AFSTUDEERPROJECT GEHAALD! (ja dat moest in hoofdletters en ja ik ga het volgende stukje ook in hoofdletters typen omdat het kan, dus) GEWOON MET EEN DIKKE 8,5 VOOR ONZE STAGE EN EEN 8 VOOR ONZE PROJECTWEEK! YES YES YES! Deze 8,5 en 8 zijn samen (gemiddelde daarvan, dus 8,25) 70% van het eindcijfer, ik krijg volgende week het individuele deel nog terug (evaluatie van stage, klein onderzoekje over de workshop die ik heb gemaakt voor de projectweek en een didactische verantwoording) en dat is 30%. Zelfs als ik daarvoor een 1 haal (en ik heb hoogstwaarschijnlijk sowieso al een voldoende) heb ik het nóg gehaald dus ik ben heel erg blij! Het einde van mijn studie is in zicht! (dus hou je ogen open voor leuke vacatures, mag ook buiten mijn geschiedenis-vakgebied! liefst regio Rotterdam/Dordrecht of ietsje verder weg zoals Den Haag o.i.d.) Ik moet alleen nog het cijfer van mijn paper terugkrijgen en nog wat dingetjes afronden (verslagje schrijven, wat uitzoeken e.d.) voor het andere vak wat ik heb gevolgd. Het schiet op! Volgende week ben ik als het goed is student-af, wauw!
  • Ik ben supertrots op ons team én dus ook op mezelf!
  • Voor mij is het weekend, jeej! Morgen gaan we naar Hierden – zin in – even winkelen in Harderwijk (vakantiespulletjes en bruiloftspulletjes, leuk!) én ik krijg een gratis massage, yes! Daar schrijf ik binnenkort misschien nog wel iets over.
  • Leuke en lieve reacties op mijn artikelen. Jullie zijn schatten, echt waar!
  • Een gezellige avond met goede gesprekken en lekker lachen met mijn beste vriend. Goud waard! 🙂
  • Schattig kindje in de trein die de conducteur een high five ging geven, te lief!
  • Oh en volgende week 3 dagen naar Antwerpen met mijn mama! ❤

Ga jij nog iets leuks doen dit weekend?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.