TAG | All about fashion.

Zo vul je nooit meer een tag in en zo kom je twee leuke op ongeveer dezelfde dag tegen! Deze tag heb ik dan ook een tijdje geleden ingevuld om een keer online te plaatsen. De tag gaat over fashion/mode en hoewel ik daar stiekem niet zoveel mee heb, vond ik de vragen wel leuk. Ik vertel je vandaag meer over mijn favoriete items, winkels en steden om te winkelen!

Wat betekent fashion voor jou? 
Ik volg absoluut de mode niet als het me niet zint, ik draag alleen wat ik mooi vind staan en fijn vind zitten. Ik hecht wat dat betreft niet zoveel waarde aan wat anderen denken van wat ik draag. Het is voor mij echter wél belangrijk dat ik me goed voel, kleding kan je uitstraling een eind vooruit helpen omdat je veel zekerder overkomt als je je goed voelt in de kleding die je draagt! Voor mij is het dus niet alleen functioneel, maar ook leuk. Ik vind winkelen (af en toe) leuk om te doen en ik hou ook van het gevoel van nieuwe kleren dragen!

SAM_6712

Wat is je favoriete modestad?  
Geen idee! Ik winkel het liefst in Rotterdam, Utrecht of Harderwijk (lekker klein), oh en Amersfoort vind ik ook altijd een leuke stad om te winkelen! Ik heb geen enkel verstand van modesteden als Parijs en Milaan e.d., maar ik vind Parijs uiteraard wel een toffe stad. Dan kies ik daar maar voor, haha! 😉

Bij welke winkel slaag je altijd? 
Vaste winkels waar ik vaak kom heb ik niet echt. Voor jeans slaag ik meestal wel bij WE en voor andere kleding slaag ik bij verschillende winkels. Ik ben niet echt winkel- of merkvast.

Welke winkel bezoek je graag, maar slaag je niet snel? 
Ik vind het altijd wel leuk om in de H&M, WE, Only of Vero Moda rond te snuffelen, maar meestal slaag ik daar niet. De maten zijn meestal te klein voor mij, alsof iedereen maatje 34 of 36 heeft… Wel jammer. Bij WE slaag ik overigens wel vaak voor jeans. Bij de andere winkels vind ik ook wel eens leuke dingen, maar zou ik vaker willen slagen.

Heb je een item in je kast dat je nog nooit hebt gedragen? 
Volgens mij niet meer! Ik draag eigenlijk al mijn kleding wel eens, hoewel ik sommige kleding veel meer draag dan andere. De nieuwste items die ik heb gekocht (spijkerbroek van Esprit, shirtje van Benetton en ondergoed van Hema) heb ik inmiddels ook allemaal al gedragen, dus ik kan even niets bedenken! Kleding die ik nooit (meer) draag doe ik meestal weg, ik vind het anders zo zonde!

23-01-14, Utrecht

Heb je een fashion geheim? 
Nee, niet bepaald. Nou ja. Draag in ieder geval alleen kleding waar jij je goed in voelt en draag het niet omdat het nu eenmaal ‘in de mode’ is. Dat gaat toch weer voorbij en als jij je niet goed voelt in de kleding die je draagt, straal je dat ook uit!

Mijn kast hangt vol met… 
Shirtjes! Ik heb veel verschillende shirts en combineer deze graag met een spijkerbroek of rokje (daar heb ik er inmiddels ook een hoop van) of een simpel vestje of mijn roze jasje. Ik denk dat shirtjes toch wel het meest vertegenwoordigd zijn in mijn kledingkast. Ze liggen trouwens meestal, ik hang vaak alleen jasjes, blouses en jurkjes op.

SAM_6624
Dit jasje draag ik zó vaak en vind ik zó fijn!

Wat is je meest comfortabele item? 
Ik vind mijn joggingbroek enorm comfortabel haha, maar hier ga ik eigenlijk vrijwel nooit de deur mee uit, iets te zwerver-achtig 😉 Ik vind mijn Vogezen-trui en andere iets-te-grote truien ongelooflijk fijn. Mijn roze jasje (zie hierboven) vind ik erg comfortabel en mijn spijkerbroeken zitten ook heel erg fijn omdat ze precies goed passen.

Als je het leuk vindt mag je deze tag natuurlijk overnemen! Wat is jouw meest comfortabele item?

2 gedachtes over “TAG | All about fashion.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.