Day Zero Project | Update mei.

Het is juni en dat betekent dat de vierde maand van mijn Day Zero Project voorbij is! Daarom heb ik vandaag een – hele korte – update voor jullie. Afgelopen maand ben ik vooral erg druk geweest met mijn studie (ik hoop nog één maand en dan afstuderen, spannend!) en met allerlei leuke dingen doen daarnaast en heb ik eigenlijk bijna niets voor het Day Zero Project gedaan. Wat ik wél deed vertel ik nu!

1
Hoezo random foto…?

Bloggen over mooie quotes en Bijbelteksten (tussenstand: 14/20 en 13/20)
Dit ben ik nog steeds trouw iedere dinsdag (quote) en woensdag (Bijbeltekst) aan het doen. Ik vind het erg leuk en als ik even niet zoveel tijd heb om te bloggen is het ook fijn om gewoon een mooie, inspirerende quote of Bijbeltekst te kunnen delen met jullie. Ik denk echter wel dat ik, als ik 20 keer geblogd heb over beide onderwerpen, dat ik er dan voorlopig mee stop. Misschien komt dit later nog eens terug, wie weet!

Themaweek 
Het is me niet gelukt om een themaweek te doen op mijn blog deze maand, omdat ik totaal geen idee had wat ik wilde doen. Daarom wil ik volgende week – de eerste week van juni dus – en de laatste week van juni een themaweek doen om dit weer bij te trekken. Ik weet nog steeds niet waarover deze themaweek gaat komende week, dus dat is nog even een verrassing! Ik denk er wel aan om iets met muziek te doen, maar ik weet nog niet helemaal hoe ik dat wil doen. De artikelen voor mijn themaweek komen in ieder geval zoals altijd op de middag online, naast een artikel op de ochtend!

Kleurplaten kleuren 
Wordt aan gewerkt! Ik heb er niet altijd tijd voor en/of zin in, maar zo gestaag ben ik nog steeds aan het kleuren. Ik wilde graag voor het Day Zero Project meer gaan kleuren en heb als doel dus gesteld om minstens 20 kleurplaten te kleuren, de tussenstand staat nu op 1 en een beetje!

Apenheul! 
Ik wilde graag 5 keer naar de Apenheul zolang het project loopt en inmiddels ben ik al 2 keer geweest met Johan. Afgelopen maand gingen we ook en namen we mijn oma mee, dat was haar verjaardagscadeautje. Ze vond het heel erg leuk – en wij ook!

P1070625

Films kijken 
Ik heb dit nog niet helemaal bijgehouden maar ik wilde een maand lang iedere week minstens twee films kijken. Afgelopen week deed ik dit al, maar de tussenstand stond al op 1/8 dus dat laat ik dan maar zo. Dit wil ik deze maand proberen af te maken, want we hebben nog véél films liggen die ik nog moet kijken en ik vind film kijken sowieso erg leuk om te doen maar ik doe het veel te weinig!

Reisjes en persoonlijke doelen
Wordt aan gewerkt! Ik heb een hostel geboekt om met mijn moeder heen te gaan in Antwerpen, dat gaat begin juli gebeuren. Een paar dagen met mijn moeder op stap kan dan dus afgestreept worden, en ik hoop ook de ‘high tea doen met mijn moeder’. 🙂 Ook de huwelijksreis is geboekt, maar dat was natuurlijk al een tijdje zo. De stedentrip in Europa gaat er dus komen – Antwerpen – en de huwelijksreis ook. Tevens hoop ik dus zoals ik al zei binnenkort af te studeren én we gaan natuurlijk op 25 juli trouwen. Dan zijn er dus meteen 4 doelen om af te strepen en oh, dat vind ik 4 geweldig leuke doelen!

Vreemden complimentjes geven 
Dit wil ik gewoon vaker gaan doen en daarom had ik het op mijn lijst gezet, maar stiekem vind ik het best wel eng, haha! Ik heb het nu inmiddels wel twee keer gedaan – ik weet niet meer precies waarover (de eerste ging over een superleuke auto van iemand, dat weet ik nog) – en wil dat nog veel vaker natuurlijk gaan doen! Liefst ook vaker dan die 10 keer die op mijn lijstje staan, maar dan heb ik wel weer een doel volbracht.

50 boeken lezen 
Ik moet op mijn lijst met boeken-die-ik-nog-wil-lezen nog een paar boeken afstrepen en dan even kijken hoeveel boeken ik precies heb gelezen, dan kan ik dat weer bijwerken. Afgelopen maand las ik namelijk wel een aantal boeken, waaronder – eindelijk – Inferno van Dan Brown die ik erg goed vond!

Centjes 
Natuurlijk vergeet ik nog steeds om geld in de spaarpot te doen dus deze maand ga ik daar maar eens mee aan de slag om het bedrag weer up to date te maken! 🙂

6

Dat was de update van deze maand! Komende maand hoop ik meer te gaan doen met het Day Zero Project want ik vind het nog steeds heel erg leuk om te doen!

Advertentie

2 gedachtes over “Day Zero Project | Update mei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.