Nieuw | Esprit, Benetton, Vrouwendag, Ikea.

Ik vond het wel weer tijd voor wat nieuwe dingetjes! Ik had echt een nieuwe spijkerbroek nodig, want mijn favoriete van WE is kapotgegaan. Die kan ik nog wel dragen met ’n legging eronder, maar dat vind ik in de lente/zomer natuurlijk te warm. Ik heb nog wel een andere goeie spijkerbroek – twee zelfs – maar die ene vind ik niet fijn meer dus die gaat nu weg, want in Bataviastad, waar ik donderdag was, vond ik een mooie broek bij Esprit, voor maar €15! (afgeprijsd vanaf €70 ongeveer) Verder kocht ik een simpel shirtje bij United Colors of Benetton voor €10. Vrijdag was ik naar de Vrij Zijn Vrouwendag en daar kocht ik voor €6,95 een hele leuke (vind ik) beker met ‘liefde kleurt je dag’ erop. En zaterdag, tenslotte, was ik met Johan bij Ikea en daar kochten we zes nieuwe glazen met een leuk printje erop. Een aantal van onze glazen zijn kapot gegaan dus het was wel tijd voor wat nieuwe!
Tijd om te laten zien wat ik gekocht heb! 🙂

P1070545

P1070546
Deze jeans heeft een licht bloemenprintje. Ik twijfelde daarom om ‘m te kopen, maar hij zit heerlijk en ik vind ‘m nu toch wel heel leuk!

P1070547

P1070548
Simpel, maar leuk shirtje. Niet zo fotogeniek trouwens 😉

P1070549

P1070550
Zelfs het doosje van de beker is echt heel leuk!

P1070551

P1070552
Ikea-glaasjes!

P1070553
Oh, vergeten te vertellen!
In Bataviastad zit een Lindt-winkel! JUMMIE!
Ik kocht daar voor Johan de 85% cacao chocola (ik hou daar niet zo van) en voor mezelf de tiramisu-reep. Ben benieuwd! Ze hadden zelfs 99% cacao! Maar die schijnt niet zo lekker te zijn dus dacht ik ‘ik neem toch maar die van 85%’. Johan is er in ieder geval blij mee, daar gaat het om! 😉

Ik ben blij met mijn/onze nieuwe aankopen! Wat vind je ervan?

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.