100 Happy Days | Dag 1-10.

Er zijn ongeveer 10 dagen voorbij gegaan – vandaag is het de elfde dag om precies te zijn – sinds ik ben begonnen met de 100 Happy Days challenge. Voor het geval je (nog) niet weet wat het inhoudt, lees dan dit artikel dat ik erover schreef. Omdat ik geen Instagram heb (en dat ook niet wil) en geen behoefte had om iedere dag een foto op Facebook te plaatsen van iets waar ik blij van werd (of dankbaar voor was), heb ik besloten om iedere 10 dagen een overzichtje te plaatsen op mijn blog. En vandaag – je raadt het al – is het tijd voor het eerste deel! Kijk je mee naar de eerste tien dagen?

10 april     11 april
10 april begon ik mijn dag met een mail met opmerkingen over het eerste blok van mijn tutorial. Ik kreeg zulk positief commentaar! Ik werd er blij van!
10 april kwam ook het nieuwe boek van Nicci French binnen in de serie over Frieda Klein. Weer een ijzersterk boek! 11 april begon ik met lezen dus zette ik ‘m toen op de foto.

12 april    13 april
12 april was ik weer fanatiek aan het kleuren. Het maakt me blij en ontspannen!
Ik kreeg 12 april ’s avonds nog cadeautjes omdat ik nog een keer mijn verjaardag vierde. De Tony’s-reep begon ik de 13e aan, hihi. Dat maakt mij ook blij, chocolade!

14 april    15 april
14 april. Ik kreeg een paascadeautje van Sandd!
15 april werden onze haartjes weer geknipt. Blij mee. En ik ben ook blij met Johan, hihi 🙂

16 april    17 april
Zon op 16 april. Wie wordt daar nu niet blij van?! Ik kreeg op 16 april ook rozen van Johan omdat we nog 100 nachtjes moesten slapen tot we gaan trouwen. Lief! Op de 17e maakte ik er een foto van 😉

18 april    19 april
Op Goede Vrijdag (18 april) gingen we naar de film ‘Noah.’ Dit was voor de film. Ik werd blij van het lekkere weer en dat ik samen met Johan iets leuks ging doen!
Voor zaterdag heb ik een oude foto opgezocht – was vergeten een foto te maken, oeps – maar we waren bij mijn ouders en dat maakt mij blij!

20 april
En gisteren waren we naar de Paas Praise van de Evangelische Gemeente. Dat was heel erg tof! Echt een Paas-FEEST! Ook werd ik blij van het cadeautje dat ik nog van mijn broer en schoonzusje kreeg voor mijn verjaardag, maar daar komt van de week nog een apart artikel over online! Het heeft iets te maken met Flow in ieder geval…! Oh, en het buiten zitten, het mooie weer, de mooie kerkdienst van ’s ochtends en het gourmetten met mijn familie maakt me ook blij, haha!

Wat maakte jou blij afgelopen 10 dagen?

Advertentie

3 gedachtes over “100 Happy Days | Dag 1-10.

    1. Ook leuk! 🙂 Ik ga nog even kijken!
      Qua film vond ik ‘m vrij sterk, goed in elkaar gezet, prachtige muziek en overweldigende beelden, maar qua Bijbelverhaal klopte er geen bal van… Beetje jammer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.