Dagje Apenheul!

Ik vertelde gisteren al dat Johan en ik naar de Apenheul gingen. Het was erg leuk! Het was natuurlijk een gewone doordeweekse dag en bovendien was er wat regen voorspeld, dus het was lekker rustig in het park (maar niet saai, er waren wel genoeg mensen). Uiteindelijk was het de hele dag mooi weer, dus dat was ook fijn! We hebben in oktober heel goedkoop abonnementen gekocht (voor iets van €19, met één bezoekje heb je dat er alweer uit, een kaartje kost namelijk €19,75) en daar zitten naast onbeperkt entree tot de Apenheul (dit seizoen, tot eind oktober volgens mij) ook verschillende kortingskaartjes bij voor andere parken en kortingskaartjes voor Apenheul zodat je mensen mee kan nemen. Ik ben er blij mee! Het was een hele leuke dag, we hebben veel aapjes gezien en ook aapjes geaaid en vastgehouden (doodshoofdaapjes), dat was erg tof. (: Ik laat jullie nu wat foto’s zien van onze dag!

P1070237    P1070240
Aapje vasthouden (intelligente blik hè) en poseren voor mijn outfit-van-de-dag-artikel.

SAM_7126    SAM_7129

SAM_7134     SAM_7132
Doodshoofdaapjes en Johan (:

SAM_7136     SAM_7138
Nieuwsgierig doodshoofdaapje. Johan en ik gingen ook koffie drinken, het was karamelkoffie met slagroom en een kletskop, erg lekker!

SAM_7147     SAM_7149
De ringstaartmaki’s hebben jongen, zo lief! De ouders zijn echter heel beschermend dus foto’s maken was niet altijd even gemakkelijk.

SAM_7151    SAM_7152
Maar het is me gelukt! Zie je de twee baby’s? En de bonobo (rechts) heeft hangtieten, jeej!

SAM_7153     SAM_7156
Er is ook een kinderboerderij in de Apenheul dus gingen we even beestjes aaien. De koeien vind ik heel mooi daar, mooie kleur! En de geit (links, verwacht je niet hè) kwam zo naar me toelopen zo van ‘aai me’, zo lief!

SAM_7157     SAM_7160
Orang Oetan met jong, lief! Rechts gingen ze knuffelen, echte moeder-kind-liefde. Dat vond ik heel erg mooi om te zien.

SAM_7168    SAM_7177
Berberapen (links) en moedereend met heel veel kuikentjes (rechts).

SAM_7180    SAM_7183
Johan wilde deze kleine brulaap (links) wel vasthouden, maar het aapje kon er niet bij en volgens de verzorger was dat maar goed ook, want deze pubers kunnen nog wel eens vervelend doen! Op het boom-klimpad (je kan tussen de bomen door naar boven lopen/klimmen (gewoon een pad met steeds een opstapje) tussen de apen door. Daar zaten ook deze keizertamarins van de zon te genieten. Deze aapjes vind ik altijd zó leuk met hun snorretjes!

SAM_7191     SAM_7192
We zagen deze prachtige vogels (waarvan ik de naam niet meer weet). Het lijkt alsof ze blauwe oogschaduw op hebben, erg mooi. Hele mooie kleuren hebben ze ook verder vind ik!
En dan het aapje rechts, prachtig beestje toch?! Deze zat ook gewoon los. Dat vind ik wel heel leuk in de Apenheul, al die loslopende aapjes! (:

Ben jij wel eens in de Apenheul geweest? (:

Advertentie

5 gedachtes over “Dagje Apenheul!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.