Even kletsen.

Ik wilde even gewoon iets met jullie delen, namelijk wat ik vandaag (als dit artikel online komt ga ik bijna weg van huis denk ik zo) aan het doen ben / ga doen. Johan en ik hebben namelijk een tijdje terug heel goedkoop abonnementen gekocht voor Apenheul, ik geloof voor iets van €19! Echt geen geld, met één keer heb je het er al uit. En Johan is vandaag vrij – en ik ook, één afspraak verzet – en dus gaan we vandaag lekker met z’n tweetjes aapjes kijken en aapjes aaien. Dit deden we al een keertje eerder, namelijk in 2012, als cadeautje voor mijn verjaardag, en ik heb er veel zin in om weer eens terug te gaan! Morgen (denk ik) laat ik jullie de foto’s zien van vandaag, maar ik wilde jullie een voorproefje geven (:
Oké, plus een liedje wat ik heel leuk vind, maar Johan helemaal niet, en ik ben benieuwd wat jullie daarvan vinden. Dit is dus gewoon even een kletsartikeltje omdat ik geen artikeltjes meer vooruit geschreven had, oeps. En ik vond het gewoon leuk om wat te vertellen over mijn dag, lol. (:

2012-04-16 (17)

2012-04-16 (18)
Ah! Dit bezoekje telt ook meteen voor het Day Zero Project ‘bezoek de kinderboerderij’. Daarna nog een keer naar Faunapark Flakkee (proberen, liefst deze maand) want daar hebben de minivarkentjes biggetjes gekregen (die zijn dus écht über-mini!)!

2012-04-16 (36)

Oh, en nu we toch aan het kletsen zijn – oké, ik dan, maar het voelt als kletsen, maf hè – vanaf deze week ga ik bezig met het maken van een lessenreeks van de lessen die we gegeven hebben in Amersfoort – en daar ga ik jullie allicht van op de hoogte houden (deels) – en ga ik een paper schrijven van maar liefst 6000 woorden voor mijn tutorial. Het eerste blok hiervan is bijna klaar (donderdag eindgesprek daarvan, maar ik krijg één cijfer aan het eind van het volgende blok), mijn reflectieverslag is af en de dingen voor het dagboek ook. Uiteindelijk ben ik best tevreden daarover! Ik ga deze week dus naar een afspraak over de lessenreeks en naar een afspraak over de tutorial en daarnaast ga ik lunchen met een vriendin van m’n bachelor die ik al een hele tijd niet meer heb gezien en amper heb gesproken. Oh en zaterdag vier ik nog een keer mijn verjaardag! (:

En natuurlijk komt er deze week weer genoeg leesvoer voorbij op mijn blog!
En ga ik proberen om meer met ‘tags’ en ‘categorieën’ te gaan werken op mijn blog. Ik hoorde van verschillende mensen dat dat fijn zou zijn, dus ik ga het proberen! Tips zijn welkom natuurlijk!

SAM_6909

Wat heb jij vandaag gedaan? En heb je nog plannen voor komende week?

8 gedachtes over “Even kletsen.

 1. Oh, goed dat je dat zegt Johan! Je kan wel in het park een abonnement kopen trouwens, als je al een kaartje hebt gekocht die dag (á €19,75) is je abonnement dan wel €19. Ik zei het niet goed, sorry!

 2. Leuk om te lezen, ik ben vroeger een keer in de apenheul geweest, maar zou graag nog een keer gaan. Heb je dat abonnement bij de apenheul zelf gekocht?

  1. We hebben de abonnementen online gekocht, als je ze heel vroeg besteld (oktober) betaal je maar €18,50, maar geloof dat je ze nu ook gewoon op de site van de Apenheul kan kopen voor €19. Dan kun je ter plekke in het park een abonnementspasje laten maken 😉

   1. Een seizoenskaart is nu € 39,00. Alleen in oktober is er steeds een aanbieding voor het volgende seizoen, dan heb je een seizoenskaart voor de prijs van een enkel kaartje. (Dit jaar € 19,75)

 3. En ga ik proberen om meer met ‘tags’ en ‘categorieën’ te gaan werken op mijn blog. Ik hoorde van verschillende mensen dat dat fijn zou zijn, dus ik ga het proberen! Tips zijn welkom natuurlijk!
  Categorieën: de grote onderwerpen, tags: de sub-onderwerpen. Ofzo 😛

  Wat heb jij vandaag gedaan? En heb je nog plannen voor komende week?
  Vandaag alleen nog maar groente gehaald, een paar weblogs gelezen en wat geborduurd. Zodadelijk maar studeren, verder niets gepland vandaag 🙂 Voor de komende week heb ik ook nog niets speciaals gepland behalve boodschappen (misschien naar deze landwinkel, ben ik nog nooit geweest terwijl die toch dichterbij ligt dan de andere landwinkels waar ik al wel ben geweest!)/koor/verjaardag van een vriendin op zaterdagavond (ik wil ook nog een cadeautje kopen deze week). Ik ben wel van plan om veel aan mijn scriptie te werken, te borduren, te naaien en minstens 2 doelen van mijn lijstje af te strepen (want mijn traploopdoel eindigt morgen, dus dat is al 1).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.