It’s my birthday!

Zoals jullie misschien wel weten – of misschien ook wel niet – ben ik vandaag jarig! En je mag er geen grapje over maken. Het is waar. Ik ben vandaag alweer 22 jaar geworden! Vandaag vier ik mijn verjaardag niet echt – ik moet naar school, maar ga daarna wel lunchen met mijn moeder, maar moet daarna wel weer post bezorgen – maar zaterdag wel (voor familie) en de week erna op zaterdag gewoon nog een keer (voor vrienden/vriendinnen)! En daar heb ik zin in, want ik vind jarig zijn en dat vieren leuk!

Ik heb vanochtend al wel een cadeautje gehad van Johan en die wil ik alvast even aan jullie laten zien (: De foto’s zijn niet heel geweldig van kwaliteit – sorry – maar het is een echt houten horloge. Hij is zo mooi! ❤ Ik moet nog wel even wachten tot ik ‘m kan dragen, want hij is te groot en dus moet er een schakeltje (of twee) tussenuit, maar wij hebben hier geen mini-schroevendraaier. Daarvoor moet ik dus even langs mijn schoonouders. Ik hoop dat ik vandaag tussendoor daar nog tijd voor heb, hihi. Anders moet het nog even wachten!
Eigenlijk is het een mannenhorloge. Green Watch heeft verschillende horloges, waaronder een smal damesmodel, maar die was wel erg smal én heel licht. Ik heb zelf al een lichte huid en dus wilde ik graag een donker horloge. Het horloge is verrassend licht (qua gewicht) en zó mooi! (oh en zei ik al dat ‘ie mooi is?!)

SAM_6896    SAM_6900

Dan over tot ‘de orde van de blog-dag!’
Het is sinds een paar weken quote-dag op mijn blog op dinsdag, en ook vandaag wil ik daar geen uitzondering voor maken – maar ik wilde jullie wel even vertellen dat ik jarig ben, hihi. Het is wel een verjaardagsquote geworden – soort van – dat vond ik wel tof.

8671015918_6e334af32d_o

Als je iedere dag begint alsof het je verjaardag is, heb je iedere dag taart! Hoe fijn zou dat zijn?! Oké, zonder gekheid: het wordt dan waarschijnlijk saai, want gewoontjes, om taart te eten. Je kan wel iedere dag doen alsof het een feestje is! Van iedere dag een feestje maken, maakt jou én anderen blij! Ik denk dat dat bedoeld wordt met deze quote. Dat is wat ik ervan denk tenminste. Ik vind ’t een leuke quote in ieder geval (:

Ik zal vandaag leven alsof het mijn verjaardag is! Oh wacht, dat ís het ook, haha! (:

11 gedachtes over “It’s my birthday!

  1. Van harte gefeliciteerd, meis! Ook al vier je het niet echt, het is toch altijd een beetje jouw dag als je jarig bent. Voel je maar lekker bijzonder vandaag. Dat mag! Geniet ervan!!! X

    1. Dankjewel! 🙂 Ik voel me door het cadeautje en alle verjaardagswensen (tot nu toe al een hoop via mail/Facebook/blog) al heel jarig!
      Ik ga genieten! Jij ook een fijne dag gewenst vandaag! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.