10 foto’s waar ik fijne herinneringen aan heb.

Ik had zin om zomaar wat foto’s te delen waar ik fijne herinneringen aan heb.
Uiteraard hou ik er rekening mee dat ik niet zomaar foto’s online gooi waar andere mensen opstaan. Gelukkig heb ik ook heel veel foto’s waar ik goede herinneringen aan heb, waar geen mensen opstaan – of iemand die het niet erg vind om online te staan, hihi.
Ik geef je een kijkje in mijn herinneringen… Kijk je mee?

1. Paragliden, Vogezen, Frankrijk, 2009. 
Deze foto betekent veel voor me, omdat ik veel herinneringen heb aan deze week. Het was de excursieweek in VWO 5 (in 2009 dus). We gingen een week een cursus paragliden doen in Frankrijk (in het gebied de Vogezen) en ik heb verschillende gave vluchten gemaakt. Ik vond het ongelooflijk tof om te doen en wil graag nog een keer terug! Het was ook gewoon een ontzettende fijne en bijzondere week waar ik graag aan terug denk.
Op deze foto was ik trouwens op de grond aan het oefenen, voordat we écht gingen vliegen.
VOGEZEEEEEEEEEEEEN 014

2. Edessa, Griekenland, 2013.
In april 2013 ben ik 10 dagen op studiereis geweest (voor mijn bachelorscriptie, met een groep van ongeveer 20 mensen) naar Griekenland. We sliepen het grootste gedeelte van de reis in Thessaloniki en bezochten veel verschillende plaatsen. Onderstaande foto vind ik erg mooi omdat het laat zien wat we vooral hebben gedaan: hele oude plekken bezocht, ruïnes van steden e.d. Ook laat het zien hoe mooi het weer voornamelijk was. Ik word er blij van en denk er met veel plezier aan terug. Ik zou heel graag nog eens teruggaan, Griekenland is echt prachtig!

 IMGP0111

3. Kanovakantie, Zweden 2010. 
Zweden vind ik sowieso een prachtig land en één van de leukste vakanties die ik daar had was in 2010. We gingen met 16 mensen op kanovakantie, 12 dagen, midden in de natuur. Heerlijk! Ik vond het echt fantastisch. Mijn broer heeft overigens deze foto gemaakt. Ik heb een hoop mooie foto’s van deze reis trouwens.
DSC01097

4. Bad Oldesloe, 2009. 
Eind 2009 zat ik in vwo 6 en gingen we een week lang onderzoeken doen met betrekking tot biologie (we gingen dan ook alleen met leerlingen die biologie in hun pakket hadden) naar Duitsland. We spraken steeds over Hamburg, maar zaten daar in werkelijkheid ongeveer 60 kilometer onder, in Bad Oldesloe, in een jeugdherberg. Het instituut was een paar kilometer verderop. Het was een bijzondere week waarin ik veel geleerd heb en een goede tijd heb gehad met vrienden en vriendinnen. Het was tof. Deze foto vind ik zelf nog steeds erg mooi.'Hamburg' 002

5. Fotoshoot met Johan, eind 2011. 
Ik zocht een leuk Sinterklaascadeautje voor Johan en liet door een kennis een fotoshoot van ons maken. Eén grote foto hangt nog tegenover ons bed en ik kijk er altijd met plezier naar. Ik vind het zulke mooie foto’s!
DSC_0381_bewerkt-1

6. Diploma-uitreiking bachelor, 2013.
Ik ben nog steeds erg trots op het behalen van mijn bachelordiploma en ik ben blij dat ik de uitreiking kon vieren met mijn (schoon)familie en Johan. Het was fijn! Ik ben trouwens ook trots op mijn vwodiploma hoor, haha 😉

 ??????????????????????

7. Baken, Kriemelberg, 2012. 
Ik pak even een random foto van het Baken (evangelisatie en recreatie), want ik heb in de vier jaar dat ik er geweest ben al zoveel foto’s gemaakt en ik heb zoveel goede, toffe en mooie herinneringen aan deze camping! Ik kan niet wachten tot ik in de zomer er weer heen mag voor het maken van nog meer nieuwe herinneringen!

526516_332435896840236_817870643_n

8. Brussel, België, 2011.
In de kerstvakantie van 2011 gingen Johan en ik voor het eerst samen op vakantie. We gingen naar de Belgische provincie Luxemburg (4 dagen) en sloten af met 2 dagen Brussel. Deze foto word ik erg blij van. Ik heb veel vakantiefoto’s samen met Johan, maar onze eerste vakantie samen zal altijd wel speciaal blijven. (en hallo, check die strakblauwe lucht!)
IMGP0960

9. Blijdorp, 2013. 
Dit blijft één van de leukste recente foto’s van mezelf, vind ik. Lekker spontaan en ik was met leuke mensen (m’n zwagers en Johan) op een leuke plek (Blijdorp): helemaal prima. Het leven is soms zo fijn op zo’n eenvoudig moment. Ik herinner me dat ik op dit moment echt gelukkig was en mede daarom vind ik het zo’n fijne foto.
DSC00401

10. Canada, 2008. 
Het is een slechte – want ingescande – foto, maar het staat voor mij symbool voor de fijne vakantie die ik had in Canada in 2008. Ik ben twee keer in dit prachtige land, waar ook familie van mij woont, geweest, en ik wil heel heel heel graag nog een keer of 100 terug.2008-2

11. Vogezen, Frankrijk, 2009. 
Ik weet het, ik speel vals. Ik zou 10 foto’s doen maar heb er lekker nog eentje extra. Deze kwam ik tegen in de map met foto’s van de excursieweek – waar ook foto 1 van is – en ik vind ‘m nog steeds tof. Ik weet niet waarom, maar ik vind ‘m gewoon tof en dus moest ‘ie erbij, hihi.
VOGEZEEEEEEEEEEEEN 071

Welke foto vind jij het mooiste en waarom?

7 gedachtes over “10 foto’s waar ik fijne herinneringen aan heb.

  1. Foto 9. Hele leuke, mooie en spontane foto. Denk dat je daar ook op staat zoals je ”echt” bent. En je omschrijving bij de foto maakt het plaatje helemaal compleet. Mooi!

    1. Dankjewel! Dat vind ik een heel mooi compliment! (: Ik ging daarvoor ‘poseren’ omdat m’n zwager een foto wilde maken en op een gegeven moment schoot ik echt in de lach. Daar kwam dus deze foto uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.