Happychallenge #9: Dream BIG!

Wauw, de voorlaatste opdracht van de Happy Challenge alweer! De weken zijn omgevlogen!
In de tweede week van deze Challenge schreef ik al over mijn dromen. Daarin vertelde ik onder meer dat ik wil trouwen, kinderen wil krijgen (maar nu nog niet), wil afstuderen (binnenkort!) en wat voor werk ik zou willen doen. Vandaag ga ik daar nog wat meer over schrijven. Alle beperkingen laat ik achterwege, want die doen er bij dromen niet toe natuurlijk! Ik laat mijn fantasie even de vrije loop en beschrijf voor jullie waar ik van droom. Het is een wat verdere toekomst die ik nu voor me zie dan die ik beschreef in opdracht 2. Droom je mee? 😉

20140309_142934_zps36ae2f05
Bron

Ik zie een ruim vrijstaand huis voor me, op het platteland. Hopelijk ergens in Mijnsheerenland, want hier voel ik me thuis. Johan en ik wonen hier samen met onze kinderen (2 of 3, hoop ik, liefst dan een jongen en een meisje sowieso) en in onze ruime tuin – met terras dat aansluit op ons huis met grote openslaande deuren en veel ramen (= veel licht) – lopen een geitje, een schaapje, een konijntje en een grote golden retriever. Ik hou van dieren en zou graag wat huisdieren hebben, maar dan wel in een grote tuin zodat ze lekker kunnen bewegen. Uiteraard staat er ook een schommel voor de kinderen (en voor mij stiekem ook, haha!). Ik werk een paar dagen thuis waar ik aan mijn blog schrijf en freelance columns schrijf voor historische tijdschriften. Ondertussen zorg ik op die dagen voor de kinderen. De rest van de week sta ik voor de klas op een middelbare school hier in de buurt. Ik geef (uiteraard) geschiedenis, want ik wil jonge mensen graag laten zien hoe leuk geschiedenis kan zijn en ik wil andere mensen graag inspireren. Johan is op deze dagen thuis en op de dagen dat ik thuis ben, werkt hij bij de Vogelopvang in Rotterdam. Dat is vrijwilligerswerk, maar omdat ik een goede baan heb kan dat prima, en dat is wat Johan het liefste doet.

Ik ga nog steeds veel bij vrienden langs, luister veel muziek, lees veel boeken (het liefst op het terras in het zonnetje) en ben bezig met een fotografiecursus. Ik hoop nog steeds een eigen autootje te hebben, maar probeer ook veel te fietsen en ben eigenlijk altijd foto’s aan het maken. In mijn vrije tijd zet ik me nog steeds in voor het evangelisatie- en recreatiewerk op de camping in Ermelo. Waar ik eerst op de camping een week het werk deed, doe ik nu meer werk achter de schermen. Verder werk ik veel in de tuin en ga ik regelmatig bij mijn ouders eten en op bezoek. Zij wonen nog steeds in Hierden, maar dat geeft niets, want ik heb een autootje. Johan en ik proberen ieder jaar een keertje op vakantie te gaan met de kinderen, want op vakantie gaan is zo fijn! Ik blijf hier ook lekker over bloggen en ik blijf veel foto’s maken, want dat vind ik leuk. Mensen blij maken en inspireren doe ik heel graag!

SAM_6643
Schaapjes op de kinderboerderij

Best raar om zo over je toekomst na te denken en te schrijven, maar zoals ik het nu beschrijf zie ik het wel zitten! Een soort van klein eigen bedrijfje (mijn blog), een freelance schrijfbaan, moeder zijn en parttime voor de klas staan… Ja, dat lijkt me super! Ik hoop dat ik deze dromen ook waar kan maken! Wat is jouw grootste droom? 

Advertentie

10 gedachtes over “Happychallenge #9: Dream BIG!

  1. Ohh heerlijke droom, Het gezin en de dieren erom heen zullen ook in mijn droom voor gaan komen. Maar eerst komt morgen opdracht 8 online

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.