U vraagt, Linda antwoordt!

Het is hip in bloggersland om zo nu en dan een ask me anything te doen. Vraag maar raak, zogezegd. Klinkt allemaal zo afgezaagd trouwens – en deze titel ook, maar je moet wat. Ik blog inmiddels al iets van anderhalf jaar (sinds 25 oktober 2012) en ik heb nog nooit jullie de gelegenheid gegeven om mij dingen te vragen! Je mag het natuurlijk sowieso wel doen hoor, maar dat gebeurt eigenlijk nooit en daarom… vandaag deze ‘U vraagt, Linda antwoordt!’-post.

Dus… Heb je een leuke, interessante of misschien wel hele gekke vraag? Stel ‘m dan zeker!
Ik ben erg benieuwd naar jullie vragen. Het mag van alles zijn, van mijn favoriete vakantie(land) tot mijn favoriete paar schoenen of mijn lievelingssokken! Of misschien wil je wel weten waar ik van droom of hoe ik mezelf zie over 10 jaar? Ik beloof niet dat ik alle vragen beantwoord – misschien bedenken jullie wel héle gekke dingen – maar ik ben voor veel dingen in, dus ik ben benieuwd!

keep-calm-and-ask-me-anything-28
Bron

Jullie doen het me niet aan dat dit artikel een stille dood sterft toch? En dat ik geen enkele vraag ontvang? Dan vind ik mezelf wel heel zielig en dát willen jullie natuurlijk niet! Dus denk er maar eens over na en stel je vraag! Dan beantwoord ik over een tijdje jullie vragen in een artikeltje! (:
Ik wens jullie een hele fijne zondag!

 

Advertenties

9 gedachtes over “U vraagt, Linda antwoordt!

    1. Vind je jezelf niet een beetje onaardig? Ik heb een vraag voor Linda: Met welke beroemdheid zou jij een beschuitje willen eten en waarom? en vroeg me af: Hoe zie je jezelf in 30 jaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.