Een zaterdag met Johan en Linda.

Voor het geval je het nog niet doorhad: het is zaterdag.
De afgelopen week heb ik met veel plezier steeds een dagboekje-van-een-dag gelezen op de blog van Marieke en ik vond het wel leuk om dat voor vandaag ook te doen – hoewel ik maar een paar foto’s heb gemaakt, maar dat geeft niet, toch?

8.45 uur De wekker gaat. Ik weet niet waarom. Ik draai me nog mooi een keertje om. Johan is al wel wakker en ligt te lezen (geloof ik, ik weet het niet precies met mijn slaperige hoofd).

9.30 uur Ik word weer even wakker, maar val al snel weer in slaap (blijkbaar), want…

10.30 uur We schrikken op van de deurbel. Wie is dat in vredesnaam?! Johan schiet snel wat kleren aan…

10.32 uur Oh, Jehova’s. Johan vraagt zich al af waarom hij ooit heeft gezegd dat ze nog wel een keertje terug mogen komen. We kletsen even over de ‘lectuur’ die waarschijnlijk allang gerecycled is inmiddels of op de vuilnisbelt ligt omdat we het niet bij het oud papier hebben gedaan maar gewoon in de prullenbak.

ca. 11.00 uur Ook ik heb een stuk gelezen in m’n boek (het schiet al mooi op). Het wordt tijd om maar eens op te staan. We hebben inmiddels al ontbeten op bed, fijn.

11.00-12.00 uur Computer. Ik check mail, Facebook, andere mail, lees blogs, bedenk waar ik vandaag over wil schrijven, ik weet nog niks, dus check Facebook nog maar een keer en ik klets via de chat even met m’n buurman. Dat gaat zoals meestal weer helemaal nergens over, dat zijn de leukste gesprekken 😉

ca. 12.10 uur We lopen (alhoewel, ‘waaien’ is beter gezegd) naar de supermarkt om brood te halen en nemen ook twee mokkataartjes mee. Lekker voor vanavond bij de koffie (ik denk thee) (:

ca. 13.15 uur Johan bakt eitjes en we eten onze lunch op de bank terwijl we half kijken naar de 1000 meter shorttrack en we zien nog net hoe de eerste Nederlander ooit brons wint! Leuk! Sowieso de eerste shorttrack-medaille van Nederland ooit.

ca. 14.00 uur We moeten eigenlijk afwassen, maar besluiten naar Zuidplein (Rotterdam) te gaan. Kaarsjes halen. Beetje winkelen. We zien het wel.

14.02 uur We kletsen even met de buurman over het nog-te-maken-kastje voor in het portiek waar een plantje op komt (denk ik). Dat willen we al een tijdje, maar we wisten steeds niet wat voor of we vonden de leuke die we zagen te duur. Nu gaat de buurman ‘m zelf maken waarschijnlijk. Kan ‘ie meteen een nieuwe deurmat kopen – dat roep ik al heel lang, want hij is lelijk (die deurmat, niet de buurman) en ‘hij ligt er pas (nee, AL!) tien jaar’. Dus, hoog tijd.

15.40 uur Ik drink bij de La Place mijn eerste latte macchiato ooit en hij is lekker! Johan: ‘het is net een beker warme melk, je proeft de koffie niet eens!’ Gelukkig had hij muntthee met kandijsuiker (ook lekker). Ook de appelbol en de taart smaken ons prima. We zijn trouwens geslaagd voor kaarsjes (verschillende) én een cd van Miss Montreal, ‘I am Hunter.’ Leuk!

SAM_6384    SAM_6383
Schattig kaarsje van de Action.

SAM_6386   SAM_6388
Cd van Miss Montreal (hij is leuk, we draaien ‘m nu namelijk) en kaarsjes (:

16.10 uur Johan moet nog even naar de wc en ik loop zomaar bekenden uit Hierden tegen het lijf. Dat had ik niet verwacht! Gezellig! We kletsen even en het blijkt dat ze naar het ABN Amro tennistoernooi gaan in Ahoy. Zij liever dan ik, haha!

16.15 uur We gaan weer richting de metro en naar huis, maar rijden nog even een rondje in en rond Rotterdam en Barendrecht. Altijd leuk. Het begint te regenen en we spotten nog een mooi stukje regenboog.

17.30 uur Thuis. Spulletjes op de foto voor de blog, ik typ m’n blog en nu… ga ik bedenken wat ik vanavond ga doen. Niet zoveel denk ik. Heerlijk, zo’n luie zaterdag! (:

Advertentie

2 gedachtes over “Een zaterdag met Johan en Linda.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.