Update: van alles en nog wat.

Vandaag ga ik gewoon even kletsen over van alles en nog wat, omdat dat op z’n tijd best leuk is. Weten jullie meteen weer hoe het met mij gaat en wat ik zoal doe (momenteel niet zoveel)!

Ziek zijn
Ik ben de hele week al ziek, net als Johan. Hij is maandag wel wezen werken (ik was vrij), maar hij kwam halverwege de dag weer naar huis omdat hij ziek geworden was. Maandag heb ik bijna de hele dag in bed doorgebracht, zo SAAI, maar ik kon eigenlijk bijna niets. Ik kon ook niets eten, dan moest ik steeds weer overgeven. Maandag leek het eerst ook nog erop dat ik dinsdag moest werken omdat ik niet voor half 9 had gebeld (nee, toen sliep ik nog…), maar uiteindelijk kwam dat dinsdagochtend alsnog goed – toen heb ik om 8 uur al gebeld en om 10 uur ongeveer stond er iemand voor de deur die de post kwam ophalen om het te bezorgen. Johan en ik hebben het daarvoor op straat en op even/oneven nummers gesorteerd, dat scheelde dus alweer. Verder hebben we maandag en dinsdag dus eigenlijk vrijwel niets gedaan en vandaag was het ook zo’n dag, hoewel we wel even naar de markt zijn geweest om een frisse neus te halen, en we hebben thee gedronken bij mijn schoonmoeder.

Ik werkte aan het Day Zero Project en schreef daarover (klik, klik), ik las veel (The Fault in Our Stars, inmiddels ben ik ongeveer op driekwart van het boek), puzzelde veel (woordzoekers) en ik las een hoop blogs (je moet toch iets). Maandagavond zijn we om 8 uur al naar bed gegaan (vooral ik was heel moe), met als gevolg dat we om half 1 ’s nachts niet meer konden slapen. Ik keek de film Madagascar voor de zoveelste keer (blijft leuk, en het is fijn om een tv in de slaapkamer te hebben) en viel halverwege in slaap, haha. Gisteren zijn we om 9 uur in bed gaan liggen en keken we Lion King 3 (blijft ook leuk, heb ik ook al meerdere keren gezien) en toen de film was afgelopen zijn we gaan slapen.

School én Miss Montreal
Vandaag moest ik eigenlijk weer naar Utrecht voor een stagebijeenkomst, maar ik had besloten om nog een dagje thuis te blijven omdat ik me nog niet helemaal fit voel. Vooral mijn rug deed erg pijn en ook mijn buik en hoofd waren nog niet weer de oude. Helaas. Morgen hoop ik wel weer naar Utrecht te gaan, dan heb ik een bijeenkomst over mijn tutorial; waar ik dus praktisch nog niets voor gedaan heb doordat ik de hele week al ziek ben. Beetje jammer, maar niets aan te doen. Daarna moet ik mezelf van half 4 (ongeveer) tot half 6 (ongeveer) in Utrecht zien te vermaken (lees: met een boek bij de Hema of V&D, denk ik) en daarna ga ik met de trein (en Johan met de auto) naar Hilversum voor het concert van Miss Montreal waarvoor Johan kaartjes heeft gewonnen. Gelukkig voelen we ons allebei weer veel beter, dus het concert gaat denk ik wel door morgen, jeej! 😀 Zin in!

Day Zero Project 
Zoals ik al zei was (én ben!) ik druk bezig met het Day Zero Project, sommige doelen kan ik vanuit mijn luie stoel verwezenlijken en dat is wel fijn op zulke dagen. Zo is de spaarpot nu af (zie de foto hieronder), kocht ik een nieuw jurkje (zie de foto hieronder, inmiddels is ‘ie binnengekomen, jeej!), schreef Johan een gastblog (waar best wel op gereageerd mag worden, dat vinden we leuk!!), bedacht Johan een tag en vulde ik die in én zojuist doneerde ik €10 aan een goed doel, namelijk het Zeldzame Ziekten Fonds (doel 85). Inmiddels zit de eerste €6 in de spaarpot, voor de eerste 6 doelen die ik heb volbracht: doel 1, doel 17, doel 19 (JULLIE MOGEN BEST REAGEREN OP DIE GASTBLOG! Ja, dat moest even met capslock, we willen graag positieve én eventuele negatieve reacties – als die er zijn – horen, aangezien Johan waarschijnlijk wel vaker een gastblog voor mijn blog wil gaan schrijven!), doel 83, doel 85 en doel 91!

SAM_6358
De spaarpot (zonder geld…)

SAM_6370
De eerste 5 euro gaat in de spaarpot!
(de zesde euro zat er al in)

Doel 83: een nieuw jurkje kopen 
SAM_6365
Let niet op mijn hoofd, ziet er niet uit :’)
Maar leuk jurkje, toch? Ik vind ‘m leuker nu ik er een trui onder aan heb en een legging, anders is ‘ie best wel kort. Onderaan valt ‘ie vrij strak. Volgens Johan lijk ik er niet dik in haha, daar twijfel ik zelf nog een beetje aan. Wat vinden jullie?

Johan is lief 
Weet je waarom? Gewoon omdat het zo is. Maandag ging Johan net voordat de supermarkt dicht ging (om 7 uur ’s avonds) speciaal voor mij, ondanks dat hij óók ziek was (is, moet ik eigenlijk zeggen), perssinaasappelen halen, en hij nam ook nog fruitsalade op sap mee (die we ’s nachts hebben opgegeten, haha) én mooie bloemen! Tulpen en narcissen, zodat we meteen de lente in ons huisje hebben. Zo lief en het staat heel leuk! (: Ik ben er blij mee!

SAM_6360

Zo, dat was even een van-alles-en-nog-wat-update! Hieronder nog even een paar vrolijke (vooral flauwe, maar ik hou ervan!) plaatjes van Mannetje Pug om deze avond vrolijk te maken! (:

17858_231664612927_3896300_n    zebras1

markmark    Schermafbeelding_2011-04-04_om_21.07.02
Klik op de afbeeldingen voor groter formaat en als je meer wilt lachen: klik en klik.

2 gedachtes over “Update: van alles en nog wat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.