Iets met Valentijn(sdag) en winnen.

Vrijdag kwam Johan thuis van zijn werk met de mededeling dat hij een verrassing voor me had. En wilde niet wachten, haha. Verrassingen zijn leuk, maar ik was wel héél nieuwsgierig en dus ging hij het maar vertellen. ‘Iets met een winactie op Skyradio en Valentijnsdag’, zei hij. Hij bleek twee kaartjes te hebben gewonnen voor het Valentijnsconcert van Miss Montreal! Leuk! Voor dit concert – wat niet eens op Valentijnsdag is maar op de dag ervoor, donderdagavond 13 februari dus – kun je geen kaartjes kopen, alleen winnen. Het is in Hilversum, in een kleine (redelijk nieuwe) concertzaal, de Vorstin (nooit van gehoord waarschijnlijk – ik ook niet). Waarschijnlijk met een select clubje mensen dus – logisch als je alleen kaartjes kan winnen. Hoe leuk is dat?!

1623717_10153826436215515_2017791540_n
Ik heb Sanne Hans – Miss Montreal dus – één keer live gezien, dat was op het Bevrijdingsfestival in Zwolle een paar jaar geleden, en eigenlijk vond ik dat wel leuk. Toen was ze nog niet zo heel bekend en kende ik eigenlijk helemaal niets van haar. En nu? Nog steeds niet eigenlijk, haha! Spotify staat inmiddels aan en die gaat waarschijnlijk tot aanstaande donderdag niet meer uit, want ik wil natuurlijk wel mee kunnen zingen! En meer dan alleen Just a Flirt haha. Ik ben heel benieuwd!

1656372_10153834272255515_872658782_n

Het is niet iemand waarbij ik denk JA IK MOET NAAR EEN CONCERT VAN HAAR! zoals ik van de week steeds had als ik weer hoorde dat Maria Mena in Nederland is (volgens mij vandaag en morgen, anders volgende week) (daar wil ik namelijk écht een keer heen – en het staat ook op mijn Day Zero Project lijstje!), maar ik vind het wel heel leuk (:

Wat is dat toch met Johan en winacties? Hij heeft ook al een keer voor twee personen indoor skydiven gewonnen in Roosendaal. Dat was echt heel erg gaaf! Ik bof maar met zo’n vriendje met zoveel geluk, haha! Nee grapje. (: Ik heb trouwens een hekel aan Valentijnsdag. Althans, meer een haat-liefdeverhouding, want het is natuurlijk commerciële onzin – je kan altijd lief zijn voor elkaar en op 14 februari is het natuurlijk hartstikke ‘gedwongen’ vind ik – maar aan de andere kant zijn cadeautjes én dit soort concertjes natuurlijk wél heel erg leuk! Dus ik ben stiekem wel heel blij én heel benieuwd!

1660548_10153826655350515_1637446905_n
Oké! Dankjewel Skyradio!

3 gedachtes over “Iets met Valentijn(sdag) en winnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.