Gastblog van Johan (1?) (:

Zoals jullie in mijn lijstje met doelen voor het Day Zero Project hebben kunnen lezen (jazeker, drie werkwoorden achter elkaar), wilde ik ook graag dat mijn vriend Johan een gastblog zou schrijven. Vandaag is het tijd voor zijn eerste gastblog! We horen graag wat jullie ervan vinden natuurlijk! Zouden jullie het leuker vinden om vaker wat van hem te lezen…? Vandaag stelt Johan zich aan jullie voor! (:

gastblog-1
(klik op de foto voor een grotere afbeelding)

Zoals jullie als (vaste) volgers van Linda’s blog vast al hebben gezien, is zij begonnen met het “Day Zero Project” waarin ze in 1001 dagen (pff, dat klinkt lang) 101 doelen (pff, dat klinkt veel) moet halen. Ze vond het blijkbaar zelf ook wel veel, want ze heeft er ook een paar van uitbesteed. Eén daarvan is dat ik, Johan, een gastblog moet schrijven. Leuk idee, maar ja, wat is er nou leuk aan één blog van mij? Ik stelde haar voor om er elke maand (of misschien om de maand) eentje te schrijven. Maar ja, de vraag is of jullie dat ook leuk vinden. Maar dat hoor ik wel…
Dit is dus de eerste gastblog van mij. Tja, wat moet ik vertellen? Ik zal me eerst maar eens in het kort voorstellen. Ik denk dat de meesten mij nog niet echt kennen, behalve van een paar dingetjes die Linda al verteld heeft.

Mijn naam is Johan Bestebreur. Ik ben geboren op 29 april 1984 in het Zuid-Hollandse (dus niet Zeeuwse, zoals veel mensen denken – en ja, dat is bijna een doodzonde, om ons van de Zuid-Hollandse eilanden Zeeuwen te noemen!) Oud-Beijerland. Ik heb twee jongere broers en gelukkig nog beide ouders.
Ehm, tja, wat kan ik nog meer vertellen? Ik heb in 2000 (dat klinkt lang geleden) de Mavo afgerond in Rotterdam en ben daarna in diezelfde stad naar het Grafisch Lyceum gegaan. Ik heb in 2005 de opleiding “Multimedia Design & Technology” (zeg maar “webdesign” in normaal ‘Nederlands’) afgerond. Daarna nooit meer wat met de studie gedaan; we leerden van heel veel een klein beetje, en van alles dus veel te weinig om in de praktijk iets mee te kunnen. Ik had  aan die MBO-studie m’n handen meer dan vol (vandaar dat ik er 5 i.p.v. 4 jaar over heb gedaan) en zag het dus niet zitten om op HBO verder te gaan.
Daarna heb ik via heel wat (voornamelijk uitzend-)baantjes rondgezworven. Momenteel werk ik al bijna een jaar bij TotaalVERS; een bedrijf dat van alles levert aan voornamelijk horeca en zorginstellingen, zoals versgesneden groenten en kant-en-klaarmaaltijden. Ik werk daar in de “snijderij”, zoals onze afdeling heet, en doe daar vooral het inpakwerk. Het klinkt misschien heel saai, maar ik heb het er prima naar m’n zin.

Tja, de blog wordt misschien een beetje te lang, dus de rest bewaar ik maar voor later. Linda zit tegenover me en ik hoor haar steeds zeggen: “Zo, wat een verhaal ben je aan het typen joh!” Volgens mij valt het best mee, heeft zij soms veel langere blogs. Maar goed, laat ik er maar mee ophouden.

Nu ben ik heel benieuwd wat jullie van deze blog vinden. Mag ik vaker langskomen om een plekje op deze site te vullen, of moet ik maar bij deze ene keer houden? En vooral: hebben jullie nog meer wensen over wat ik moet schrijven? Verder voorstellen, of juist over andere onderwerpen schrijven (en vooral: waarover dan?).
Ik heb overigens ooit een keer een blog geschreven op een commutity-website, waarbij andere mensen eerst keywords moesten geven die ik toen moest verwerken in een blog. Klik hier voor de blog! (toevoeging van Linda: ik vind het in ieder geval leuk, haha!)

Vinden jullie dit een leuk idee? Geef dan maar wat woorden die ik kan gebruiken. Ik ben benieuwd…
Voor nu: Tot (hopelijk) de volgende keer.

Groetjes,
Johan

15 gedachtes over “Gastblog van Johan (1?) (:

      1. Gewoon bloggen als je zin hebt lijkt me toch 😉 Dat doe ik ook. Mijn blog is niet zo populair dat mensen elke week om een bericht vragen (en het komt maar heel af en toe voor dat iemand vraagt of ik iets wil schrijven over een bepaald onderwerp, dus ik schrijf maar gewoon over dingen die ik heb meegemaakt enzo…). Laatst wel een weekverslag-met-foto’s gemaakt omdat ik dat op erg veel weblogs langs zag komen en het leek me wel leuk om te doen, maar dat is iets wat ik echt niet elke week ga doen. En op veel weblogs die ik volg zag ik ook foto’s van het eten, maar mijn maaltijden zien er meestal niet erg fotogeniek uit 😛 Zooitje bij elkaar gegooid (behalve als het sushi is natuurlijk, dat is wel fotogeniek eten…). Dus dat fotografeer ik dan maar meestal niet! Productrecensies zie ik vaak ook langskomen op andermans weblogs, maar de dingen die ik koop zijn eigenlijk alleen maar normale dingen… Nieuwe dingen uitproberen gaat niet echt vanwege allergie 😛 En een recensie over schorseneren ofzo lijkt me nou ook niet echt interessant 😛 (ik schraap ze trouwens gewoon schoon met een schilmesje onder de kraan, zonder handschoenen aan (zoals op Wikipedia staat), en ik krijg geen kleverige handen).

  1. Mweh, hij poste hem net niet, dus in de herkansing; leuke blog! Alleen is het meer voorstellen, dus echt oordelen lukt nog niet, ik ben benieuwd naar je volgende blog 🙂

      1. Dankje, Femke! (: Haha ik zei tegen Johan ‘is het Femke met linkje of zonder linkje?’ (want met een linkje is iemand van een andere blog, anders was jij het, haha) Ik ga ook even brainstormen over een leuk onderwerp!

  2. Ik vond het een leuk verhaal. Goed geschreven. Het mag wat mij betreft best een stukje langer. Ik kijk uit naar je volgende stukje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.