Nieuw: Flow (1 – 2014) :)

Vanmiddag verveelde ik me. Ik had al een (kleine) presentatie gemaakt voor de les van woensdag, als ik weer stage ga lopen en zelf een presentatie moet houden over de vier thema’s uit het boek. De leerlingen gaan woensdag vragen bedenken waar ze de komende weken aan gaan werken en dan is het natuurlijk handig als de vier thema’s goed in je hoofd zitten! 😉 Daarnaast maakte ik een beginnetje met het dagboek dat ik voor mijn tutorial in ieder geval moet lezen en waar ik aan mee ga werken (voetnoten, dingen uitzoeken). De inleiding heb ik inmiddels voor de helft gelezen. Het is best lastig om doorheen te komen soms, maar het is wel interessant, dus dat is wel fijn.
Daarna verveelde ik me dus, haha. Ik kon verder met het dagboek, maar ik had geen zin meer. Het was zulk mooi weer dus ik dacht ‘ik ga even naar buiten!’ Ik besloot naar Oud-Beijerland te gaan, daar een rondje te lopen en wat winkeltjes te snuffelen en vervolgens thee te drinken bij mijn schoonmoeder. Dat was erg gezellig!

Ik heb bij de Bruna een kwartiertje ongeveer rondgekeken, altijd leuk, en ik kwam uiteindelijk bij de kassa met het tijdschrift Flow. In bloggers-land hoor ik er wel vaker over en het lijkt me al tijden leuk. Wel een best prijzig tijdschrift (vind ik, maar dat vind ik al snel), €6,95! Maar.. daar heb je dan wél meer dan 100 pagina’s met leuke artikelen, hebbedingetjes en andere leuke dingen voor!
Ik besloot wat foto’s te maken en die met jullie te delen, zodat je een beetje een indruk krijgt. Misschien vertel ik nog wel een keertje wat meer over wat ik ervan vond als ik ‘m uit heb. Het ziet er in ieder geval erg leuk uit!

SAM_6337

SAM_6339
De voorkant vind ik alleen al leuk! Het ‘etiketje’ met de inhoud erop vind ik erg leuk gedaan. De tekening is niet helemaal mijn stijl, maar het past wel helemaal bij Flow. 
Helder, duidelijk: ik ben benieuwd… Het nodigt mij uit om erin te bladeren (:

SAM_6340
Eén van de vele platen uit Flow. 
Deze worden iedere keer door iemand anders gemaakt blijkbaar. Ik vind ze tof!

SAM_6341

SAM_6342
Dan de inhoudsopgave. Lekker vrolijk! Johan komt net binnenwandelen en die zegt ‘hé dat blad ken ik helemaal niet!’ *bladert erdoorheen* ‘Weinig letters voor een tijdschrift!’ Haha, dat lijkt inderdaad op het eerste gezicht wel: heel. veel. plaatjes! Fijn (:

SAM_6344
Doorgeefkaartjes voor boeken, hoe leuk! Als je een boek gelezen hebt, laat je ‘m achter op een (liefst drukke) plek of geef je ‘m weg met een leuk kaartje erin met een berichtje erop (:

SAM_6348
Mooie quote. Beetje klein misschien, maar hij is van Oprah Winfrey.

SAM_6349
En tot slot: het klein geluk boekje! (wat zonder spaties moet, ik weet het)
Hierin kun je wekelijks of dagelijks opschrijven waar je dankbaar voor bent, en iedere week zitten er ook drie vragen bij (bijvoorbeeld: dit verraste me deze week, heel lekker gegeten etc.). Leuk extraatje, ik hou ervan!

Zomaar wat fotootjes en kleine inkijkjes in de Flow.
Ik ben benieuwd en ga ‘m (denk ik) met veel plezier lezen!

6 gedachtes over “Nieuw: Flow (1 – 2014) :)

  1. Ik heb inderdaad al vaker online gezien dat mensen de Flow een leuk tijdschrift vinden, maar elke keer als ik er in de winkel naar keek vond ik het toch ook wel aan de prijzige kant, dus nooit gekocht 😛 Zeker omdat je voor die prijs ook al normale boeken kan kopen…

  2. De Flow is mijn favoriete tijdschrift! Ik koop hem vanwege de prijs niet heel vaak. Af en toe eens eentje en soms wissel ik ze uit met vriendinnen, dan leest iedereen wat vaker de Flow zonder dat het veel geld kost 🙂

  3. Mag ik zeggen dat ik die prijs heel erg mee vind vallen? Zo’n dik blad, op luxe papier, met heel veel extra dingetjes eringeplakt en -geniet. Voor dat geld heb je ook veel mindere bladen hoor…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.